29.5.2018: Webinár: Trh so syrom v Japonsku

Konzumácia syrov nemá v Japonsku dlhú históriu a syry nie sú tradičným prvkom v ich kuchyni. Viac ako 50% spotreby syra predstavuje tavený syr a asi 35% dovezeného syra sa používa na domácu výrobu taveného syra. V posledných rokoch sa však zvyšuje dovoz syrov do Japonska, najmä z EÚ. 

Dátum: 29.5.2018
Čas: 10:00 – 11:00 AM CET
Prečítajte si viac info o seminári.

Webinár je zameraný na európske spoločnosti, ktoré sa snažia porozumieť súčasnému stavu v Japonsku na trhu so syrom a možným obchodným príležitostiam, ktoré z tohovyplývajú. 

Čo sa dozviete počas webinára:
• Prehľad o trhu syrov v Japonsku zahrňujúci trendy a výzvy
• Kto sú domáci kľúčoví hráči
• Súčasné tarify importu a zmeny vyplývajúce z Dohody o ekonomickom partnerstve medzi EÚ a Japonskom
• Rozličné distribučné kanály
• Obchodné príležitosti pre európske podniky
 
  • EU-Japonsko
  10.5.2018 | Autor: Sekcia podpory podnikania v EÚ | Kalendár akcií | zobrazené: 152 krát | Zdieľajte na facebooku