Spoločnosť so sídlom v Spojenom kráľovstve hľadá dodávateľa slnečnicových semien

Spoločnosť hľadá kvalitných dodávateľov slnečnicových semien a múčky.

Spoločnosť so sídlom v Spojenom kráľovstve sa špecializuje na predaj poľnohospodárskych produktov. Majú pobočky v Londýne a v Dubaji s klientmi so sídlom na Blízkom východe, v Afrike a v Ázii. Spoločnosť hľadá kvalitných dodávateľov slnečnicových semien a múčky. 

Technická požiadavka
Spoločnosť hľadá slnečnicové semienka typu Jaguar so skúšobnou objednávkou 4 kontajnerov. Ak bude spoločnosť spokojná s kvalitou a zákazníckym servisom, budúca nepretržitá objednávka môže byť až 8-10 kontajnerov za mesiac. 
Predajca by mal byť schopný ponúknuť náklad na palubu a byť schopný dlhodobo dodávať ponúkaný produkt. 

Kontakt na zahraničnú firmu, ktorá zverejnila svoju požiadavku na spoluprácu Vám radi poskytneme. Stačí ak po kliknutí na ponuku vyplníte formulár "Request more information" a zadáte kontaktné mesto Prešov a kontaktnú organizáciu RPIC Prešov. Množstvo ďalších ponúk na spoluprácu nájdete v anglickom jazyku v Databáze pre spoluprácu podnikateľov siete Enterprise Europe Network. Ak poznáte slovenskú firmu, ktorá vyššie uvedený produkt/y vie dodať, dajte nám vedieť a my ho radi oslovíme. Napomôžete tak slovenským firmám k zákazkam.
 
  22.5.2018 | Autor: Sekcia podpory podnikania v EÚ | Obchodná spolupráca | zobrazené: 1095 krát | Zdieľajte na facebooku