Poľská spoločnosť inovatívnych systémov LED riešení hľadá výrobnú dohodu

Spoločnosť hľadá skúseného výrobcu svetiel a svietidiel, konvenčných a konštrukčných svietidiel, interiérových a exteriérových svetiel so širokým sortimentom výrobkov.

Poľská spoločnosť s dobrými skúsenosťami sa špecializuje na výrobu inovatívnych LED svietidiel pre reštaurácie, autobusové stanice, bary a ďalšie verejné priestory. Spoločnosť hľadá výrobcu alebo dodávateľa špecifických hliníkových profilov a žiaroviek. Spoločnosť ponúka dohodu o výrobe potenciálnym obchodným partnerom z európskej krajiny za konkurencieschopnú cenu s inovatívnym dizajnom. 

Technická požiadavka
Spoločnosť hľadá skúseného výrobcu svetiel a svietidiel, konvenčných a konštrukčných svietidiel, interiérových a exteriérových svetiel so širokým sortimentom výrobkov. 

Spoločnosť hľadá skúseného výrobcu hliníkových profilov. ktorý je schopný:
- vyrábať niekoľko typov hliníkových profilov (šírka od 18 do 73 mm), 
- výrobať menej ako 3 mesiace, 
- mať dobrú kvalitu, 
- doručiť to do Poľska. 

Spoločnosť je tiež pripravená na spoluprácu s výrobcami LED svetlometov, napríklad:
- difúzorov, 
- upevňovacích prvkov. 
- vodičov, 
- zdrojov LED. 

Kontakt na zahraničnú firmu, ktorá zverejnila svoju požiadavku na spoluprácu Vám radi poskytneme. Stačí ak po kliknutí na ponuku vyplníte formulár "Request more information" a zadáte kontaktné mesto Prešov a kontaktnú organizáciu RPIC Prešov. Množstvo ďalších ponúk na spoluprácu nájdete v anglickom jazyku v Databáze pre spoluprácu podnikateľov siete Enterprise Europe Network. Ak poznáte slovenskú firmu, ktorá vyššie uvedený produkt/y vie dodať, dajte nám vedieť a my ho radi oslovíme. Napomôžete tak slovenským firmám k zákazkam.
 
  28.5.2018 | Autor: sekcia podpory podnikania v EÚ | Obchodná spolupráca | zobrazené: 1057 krát | Zdieľajte na facebooku