Katarský výrobca dezinfekčných prostriedkov na báze sodíka hľadá partnera pre dohodu o spoločnom podniku na spoluprácu pri rozširovaní produktového radu.

Hľadá partnera, ktorý by dodával dodatočnú technológiu na rozšírenie súčasnej produkcie prostredníctvom dohody o spoločnom podniku a pomáhal pri riadení výrobných zariadení v Katare.

Katarská spoločnosť sa špecializuje na výrobu chemickej dezinfekcie (chlórnan sodný) hľadá partnera, ktorý by dodával dodatočnú technológiu na rozšírenie súčasnej produkcie prostredníctvom dohody o spoločnom podniku a pomáhal pri riadení výrobných zariadení v Katare. 

Technická požiadavka
Katarská spoločnosť aktuálne hľadá know-how partnera, ktorý by poskytoval nasledujúce:
a. Dodatočné chemické produkty, ktoré by mohli byť pridané alebo rozšíriť súčasné plánované výrobné položky. Môže to byť akákoľvek špecializovaná chemikália uvedená nižšie, ale nie je obmedzená na to isté: 
• Inhibítor korózie (uzavreté systémy "horúce a chladné", otvorené systémy "horúce a chladné", domáca voda, ... 
• Inhibítor stupnice (uzavreté systémy "horúce a chladné", otvorené systémy "horúce a chladné", domáca voda, ... 
• Inhibítor mikroorganizmov (uzavreté systémy "studené", otvorené systémy "studené", bazény, ... 
• Odstraňovanie chemikálií.
b. Podrobnosti, ako napríklad nové usporiadanie továrne, výrobného zariadenia a finančnej realizovateľnosti, sa budú ďalej rozvíjať so záujmovým potenciálom partnerov
c. Od partnera sa bude tiež vyžadovať, aby pomáhal pri riadení zariadenia a prípadne poskytol čiastočné investície proti účasti v novom závode. 

Kontakt na zahraničnú firmu, ktorá zverejnila svoju požiadavku na spoluprácu Vám radi poskytneme. Stačí ak po kliknutí na ponuku vyplníte formulár "Request more information" a zadáte kontaktné miesto Prešov a kontaktnú organizáciu RPIC Prešov. Množstvo ďalších ponúk na spoluprácu nájdete v anglickom jazyku v Databáze pre spoluprácu podnikateľov siete Enterprise Europe Network. Ak poznáte slovenskú firmu, ktorá vyššie uvedený produkt/y vie dodať, dajte nám vedieť a my ho radi oslovíme. Napomôžete tak slovenským firmám k zákazkam.
 
  25.5.2018 | Autor: sekcia podpory podnikania v EÚ | Technologická spo... | zobrazené: 1329 krát | Zdieľajte na facebooku