Databáza pre spoluprácu podnikateľov siete Enterprise Europe Network - Nájdite si zahraničného partnera pre svoje podnikanie

Sieť Enterprise Europe Network spravuje najväčšiu európsku online databázu obchdodných príležitostí. Hľadajte obchodných alebo akademických partnerov na výrobu, distribúciu, spoločný vývoj a dodávku vašich produktov, nápadov a služieb.

Sieť Enterprise Europe Network ponúka on-line nástroj na vyhľadávanie obchodných alebo technologických partnerov v celej Európe aj mimo nej. Pozrite, či niektorá z ponúk je vhodná pre váš podnik, ak nie zaregistrujte svoju požiadavku na spoluprácu.

Ak ste podnikateľ a zaujímate sa o nové trhy, je pre vás práve tento nástroj ideálnym riešením.

Celý proces pozostáva z 3 jednoduchých krokov:

1. Kliknite na tento link a zadajte:
  •  typ spolupráce* ,     
  •  krajinu, v ktorej hľadáte spoluprácu,
  •  a nakoniec Slovensko.
Sprístupní sa vám kompletná databáza s vyše 5000 aktívnymi ponukami a požiadavkami na spoluprácu. Ak chcete vyhľadávať ponuky/požiadavky z konkrétnej oblasti, stačí zadať do vyhľadávania kľúčové slovo (napr. food, construction, engine, ...). Jednoduchšie to už nemôže byť. 

*Typy spolupráce:
Businnes Offer (BO) – ponuka obchodnej spolupráce - zahraničná spoločnosť ponúka produkty alebo služby na nové trhy. Táto spoločnosť najčastejšie hľadá distribútorov v novej krajine (Slovensko)
Business Request (BR) – požiadavka obchodnej spolupráce – zahraničná spoločnosť má záujem stať sa distribútorom (alebo iná forma spolupráce) slovenskej spoločnosti vo svojej krajine. 
Technology Offer (TO) – ponuka technologickej spolupráce – zahraničná spoločnosť vyvinula technológiu alebo ponúka inováciu v konkrétnej oblasti a chce ju ponúknuť novým trhom (Slovensko)
Technology Request (TR) – požiadavka technologickej spolupráce – zahraničná spoločnosť hľadá inovatívne technológie resp. inovácie, riešenie týkajúce sa konkrétneho problému. Hľadá ich v iných krajinách. (Slovensko)
Research and Development Request - vyhľadávanie partnerov do medzinárodných výskumno- vývojových projektov (firmy, univerzity, výskumno-vývojové strediská, ...)

2. Ak sa vám zapáčila niektorá z ponúk/požiadaviek, a chcete získať kontakt na danú firmu, kliknite na „Find my local partner“ a vyberte si konkrétneho partnera. 

3. Kontaktujte nás a my Vás budeme informovať o ďalšom postupe.


Enterprise Europe Network - pomáhame ambicióznym podnikom inovovať a medzinárodne rásť!


 
  5.9.2022 | Autor: Sekcia podpory podnikania v EÚ | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 10662 krát | Zdieľajte na facebooku