Technologické požiadavky január II/2024

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za druhú polovicu mesiaca január 2024.

TRSI20240119011: Slovinská spoločnosť, ktorá sa špecializuje na vývoj a výrobu hotových polyuretánových (PU) produktov, hľadá pomoc pri prevencii / oddeľovaní PU polotovarov od lepenia na / od hliníkových foriem
Slovinská spoločnosť založená v roku 1994 sa zaoberá výrobou rôznych hotových polyuretánových (PU) produktov, ako sú časti sedadiel. Spoločnosť by chcela nájsť partnera, ktorý by pomohol vyriešiť problém oddeľovania polotovarov polyuretánových penových produktov od hliníkových foriem, aby sa vyhlo nutnosti použitia separačného prostriedku na báze vosku na vodnej báze alebo aby sa zabránilo prilepeniu PU k formám na prvom mieste prostredníctvom Obchodnej zmluvy s technickou asistenciou.

TRES20240126009: Získavanie kovov na zhodnocovanie z povrchovej úpravy vôd pred alebo po spracovaní v čistiarni.
Baskický MSP s viac ako 30-ročnými skúsenosťami v sektore elektrolytických náterov aktívne hľadá technologických partnerov alebo riešenia na regeneráciu kovov vrátane niklu, medi, zinku a chrómu z vody na povrchovú úpravu. Cieľom je preskúmať inovatívne prístupy k zhodnocovaniu kovov buď pred alebo po spracovaní v čistiarni.
Spoločnosť hľadá obchodnú zmluvu s technickou asistenciou.

TRES20240126008: Kontinuálne meranie a kontrola kontaminantov (železo, chróm, nikel) v moriacich a pasivačných kúpeľoch nehrdzavejúcej ocele.
Baskický MSP s viac ako 30-ročnými skúsenosťami v sektore elektrolytických náterov hľadá poskytovateľa technológie, ktorý by bol schopný integrovať nanovrstvový kontinuálny systém merania železa, chrómu a/alebo niklu do svojej výrobnej linky. Hľadaná technológia bude musieť fungovať v moriacich a pasivačných kyslých kúpeľoch používaných na výrobu výrobkov z nehrdzavejúcej ocele. Spoločnosť hľadá obchodnú zmluvu s technickou asistenciou.
V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  2.2.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 337 krát | Zdieľajte na facebooku