Obchodné požiadavky január II/2024

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú polovicu mesiaca január 2024.

BRFR20240108018: Francúzska spoločnosť hľadá výrobcov inovatívnych a udržateľných produktov starostlivosti o deti, ktorí chcú vytvoriť sieť distribútorov alebo predajcov vo Francúzsku.
Francúzska poradenská spoločnosť ponúka svoje odborné znalosti, know-how a distribučnú sieť výrobcom inovatívnych a udržateľných produktov starostlivosti o deti, ktorí si želajú etablovať sa na francúzskom trhu.

BRRO20240116010: Rumunský spracovateľ medu hľadá partnerov na distribúciu svojich produktov
Táto spoločnosť bola založená v roku 2005 a nachádza sa v obci Ion Roata, Ialomita County, Rumunsko. Činnosť spoločnosti zastrešuje nákup, spracovanie a distribúciu medu. Teraz je to spoločnosť s 27 zamestnancami, ktorá spracuje okolo 3000 ton medu ročne a s obratom 10 miliónov eur. Tým sa spoločnosť stala lídrom na rumunskom trhu a jedným z najvýznamnejších spracovateľov medu z Rumunska

BRSE20240112004: Švédska dizajnérska spoločnosť hľadá výrobcu pre svoj produkt interiérového dizajnu
Švédska dizajnérska spoločnosť hľadá výrobcu pre svoj dizajnový interiérový produkt. Produkt sa vyrába už niekoľko rokov v Ázii, no teraz chce spoločnosť presunúť výrobu do Európy.

BRDK20240111005: Dánske špičkové štúdio interiérového a produktového dizajnu hľadá výrobcu kľučiek a dverového kovania
Dánska spoločnosť je jedným z najmodernejších interiérových a produktových dizajnérskych štúdií so sídlom v oblasti Kodane v Dánsku. Spoločnosť má silné dedičstvo a známe dizajnérske dedičstvo a hľadá výrobcu kovania pre špičkové kľučky a dverové kovanie. Všetko vyrábajú z masívnej mosadze s ložiskami v jednom kuse pre stabilitu a dlhú životnosť. Ich primárnymi materiálmi sú leštená mosadz (PVD), saténová mosadz a saténový nikel.

BRDE20240118020: Nemecká obchodná spoločnosť hľadá na základe obchodnej zmluvy výrobcu maliarskeho rúna
Nemecká online obchodná spoločnosť, ktorá sa špecializuje na spotrebný tovar, neustále hľadá nové produkty, ktoré by pridala do svojho portfólia značky D2C. Hľadajú výrobcu maliarskeho rúna na základe obchodnej alebo dodávateľskej zmluvy.

BRFR20240118004: Francúzska prémiová značka trvalo udržateľných tašiek a doplnkov hľadá výrobné dohody s odborníkmi na výrobu flexibilných syntetických textílií a gumy
Francúzska spoločnosť, ktorá dodáva nový prémiový rad tašiek a doplnkov vyrobených z upcyklovaných materiálov, hľadá dohodu o výrobe s európskymi spoločnosťami so skúsenosťami v oblasti flexibilných syntetických textílií a gumových cukroviniek.

BRGB20240119007: Britský MSP hľadá výrobcov prenosných, recyklovateľných, hygienických jedálenských plôch, ktoré minimalizujú šírenie baktérií, choroboplodných zárodkov a vírusov, ako sa predpokladá prostredníctvom zmluvy o outsourcingu.
Britský MSP vyvinul recyklovateľnú jednorazovú hygienickú povrchovú podložku vyrobenú z biologicky odbúrateľného a nepriepustného papiera, ktorý pomáha eliminovať šírenie baktérií, choroboplodných zárodkov a vírusov nachádzajúcich sa na povrchoch jedál. MSP sa teraz snaží spolupracovať s organizáciami, ktoré môžu produkovať a vyrábať prototypy, ale aj podporovať skúšanie a testovanie svojich produktov s leteckými organizáciami, školami, reštauráciami a predajňami, nemocnicami a opatrovateľskými domovmi, s čím sa počíta prostredníctvom dohody o outsourcingu.

BRDE20240122014: Nemecký online predajca hľadá vysokokvalitného dizajnéra obrázkov a služby 3D vizualizácie produktov na základe obchodnej zmluvy
Nemecký maloobchodný predajca spotrebného tovaru v e-shope hľadá poskytovateľa služieb, ktorý ponúka vysokokvalitný dizajn obrázkov, ako aj profesionálne služby vykresľovania 3D na vizualizáciu svojho sortimentu. Predpokladá sa spolupráca na základe dodávateľskej zmluvy.

BRLU20240122025: Luxemburská realitná poradenská spoločnosť sa snaží komercializovať zaujímavé a inovatívne prefabrikované koncepty a návrhy, aby vstúpila na trh v Luxembursku a vo francúzskych Alpách na základe obchodnej dohody
Luxemburská realitná poradenská spoločnosť pôsobí v oblasti komerčného inžinierstva pre realitný priemysel. Pre rozšírenie svojho portfólia hľadá partnerov, ktorí navrhli zaujímavé a inovatívne prefabrikované koncepty (napr. dovolenkové zruby a chatky, malý domček, bunkové domy, kemping), ktorí majú záujem vstúpiť do luxemburskej zástavby a zahustenia trh, ako aj trh francúzskych horských Álp na základe obchodnej dohody.

BRIT20240119018: Talianska výrobná spoločnosť, ktorá sa zaviazala k udržateľnosti (upcyklované, trvanlivé a opraviteľné textilné výrobky) hľadá národných a medzinárodných partnerov pre dodávateľskú dohodu (vyradené technické materiály, odrezky a výrobné zvyšky)
Spoločnosť je taliansky start-up vo výrobnom sektore so silným záväzkom k udržateľnosti. Spoločnosť zhodnocuje použité a vyradené textilné materiály, spája ich s vybranými funkčnými materiálmi a vytvára tak nové trvanlivé, odolné a ľahko opraviteľné textilné výrobky, ako sú tašky, doplnky a odevy. Spoločnosť hľadá národných a medzinárodných partnerov pre dodávateľské zmluvy vyradených technických materiálov, odrezkov a výrobných odpadov.

BRGR20240122012: Grécka spoločnosť vyrábajúca ručne vyrábané šperky zo striebra hľadá laboratóriá vyrábajúce šperky zo striebra s PVD povlakom (Physical Vapor Deposition coating), ktoré by spolupracovali na základe obchodnej alebo outsourcingovej zmluvy.
Grécka značka so sídlom v Aténach v Grécku, ktorá vyrába ručne vyrábané šperky zo striebra s jednoduchým pozlátením, hľadá laboratórium, ktoré by vyrábalo šperky zo striebra s povlakom PVD (Physical Vapor Deposition coating), s ktorým by spolupracovala na základe obchodnej alebo outsourcingovej zmluvy.

BRRO20240123006: Rumunská spoločnosť špecializujúca sa na občiansku a priemyselnú výstavbu hľadá najnovšiu generáciu výrobných zariadení a technológií, surovín a dopravných prostriedkov
S plným súkromným kapitálom a skúsenosťami viac ako 25 rokov je hlavným predmetom činnosti TANCRADu oprava a údržba ciest a letísk. Spoločnosť realizuje aj občianske a priemyselné stavebné práce, vyrába asfaltové zmesi pre vlastné práce a opravy ocele. Spoločnosť hľadá výrobné zariadenia a technológie najnovšej generácie, suroviny a dopravné prostriedky.

BRDE20240117009: Nemecký veľkoobchodník hľadá nových dodávateľov drevených krabíc a papierových vriec na vybavenie predajní svojich predajcov.
Nemecký veľkoobchod s chovateľskými potrebami hľadá nových dodávateľov drevených krabíc a papierových vrecúšok na vybavenie ich stánkov s občerstvením v maloobchodných predajniach. Chcem sa dostať do kontaktu s dodávateľmi, ktorí môžu dodať tieto výrobky vo väčšom množstve, kvalite a za rozumnú cenu.

BRSE20240112002: Švédsky veľkoobchodník ezoterických produktov hľadá dodávateľov produktov
Švédsky veľkoobchod s ezoterickými produktmi, ktorý hľadá nových dodávateľov existujúcich produktov vo svojom aktuálnom sortimente. Spoločnosť hľadá dodávateľa v rámci Európskej únii, ktorý dokáže dodať požadované špecifikácie produktu a množstvo v atraktívnom cenovom rozpätí.

BRAT20240123023: Rakúska spoločnosť vyvíjajúca produkty osobnej hygieny hľadá výrobcu a plniča s plným servisom pre svoje produkty na základe jej zloženia.
Hľadaný outsourcingový partner pre výrobu, plnenie do fliaš, označovanie a balenie tekutých produktov. Rakúska spoločnosť vyvinula unikátne minerálne deodoranty, ktoré sú veľmi dlhotrvajúce a šetrné k pokožke. Špeciálne hľadajú výrobcu a plniča pre svoje roll-on a pumpové sprejové deodoranty. Ich produkty sú založené na prírodných materiáloch, ktoré si vyhľadávaný partner musí zakúpiť podľa receptúr a špecifikácií vývojárov.

BRSE20240123024: Švédsky výrobca organických produktov starostlivosti o vlasy hľadá dodávateľov ingrediencií
Švédsky výrobca organických produktov starostlivosti o vlasy hľadá dodávateľov, ktorí môžu spoločnosti poskytnúť rad prémiových organických zložiek. Produkty boli vyvinuté kvôli vysokému dopytu po organických produktoch, vrátane prírodných šampónov a balzamov. Produkty sa predávajú prostredníctvom elektronického obchodu spoločnosti národným aj medzinárodným B2B a B2C klientom. Všetky produkty sú vyrobené vo Švédsku z prírodných vysoko kvalitných surovín.

BRIE20240123017: Írska platforma Carbon Management and Carbon Exchange SaaS hľadá partnerstvo s nadnárodnými spoločnosťami s viac ako 250 zamestnancami alebo s príjmami viac ako 50 miliónov, ktoré sú ovplyvnené predpismi CSRD a CSDDD.
Írska platforma Carbon Management and Carbon Exchange SaaS hľadá partnerov v celej Európe, na ktorých má vplyv nová legislatíva, ktorú priniesla Európska zelená dohoda. Jednoducho, platforma spája podniky s miestnymi vlastníkmi pôdy, aby im pomohla splniť ich čisté nulové ciele. Klientska platforma uľahčuje nákup zaručených, certifikovaných a overených uhlíkových kreditov a kreditov za biodiverzitu v súlade s revidovaným uhlíkovým rámcom EÚ.

BRDE20231128005: Nemecká inžinierska a poradenská spoločnosť pre energetickú efektívnosť hľadá poskytovateľa inžinierskych služieb na základe obchodnej zmluvy
Nemecká inžinierska kancelária poskytuje služby energetického poradenstva v stavebníctve a energetike. Spoločnosť hľadá poskytovateľa inžinierskych služieb v oblasti stavebného inžinierstva alebo architektúry na vykonávanie modelovania a vypracovania 3D modelov na základe existujúcich plánovacích podkladov. Spoločnosť by chcela nájsť partnerov na dlhodobú spoluprácu.

BRIE20240103008: Írska vzdelávacia platforma vyučujúca arabský jazyk hľadá výrobcov hier (jednoduché a viacnásobné skladačky, obrie kartičky, párovanie, gamebooky so zvukom/bez zvuku) v Európe.
Popredný írsky MSP, ktorý navrhuje inovatívne učebné metódy na výučbu arabského jazyka prostredníctvom angličtiny, hier a hry, hľadá európskych výrobcov, ktorí by vyrábali ich vysokokvalitné návrhy hier.

BRDE20231215004: Nemecká stavebná firma súrne hľadá subdodávateľských partnerov v oblasti kúrenárskych, vodoinštalačných, vzduchotechnických a elektroinštalačných prác.
Nemecká stavebná spoločnosť so zameraním na techniku budov hľadá subdodávateľských partnerov v oblasti vykurovania, ventilácie, vodoinštalácie a elektroinštalácie pre niekoľko pripravovaných stavebných projektov v Nemecku. Spoločnosť hľadá spoľahlivých a skúsených subdodávateľských partnerov z krajín EÚ. Je nevyhnutné, aby budúci partner mohol ponúknuť nemecky hovoriaci manažment lokality.

BRTR20240126007: Turecký MSP sa špecializuje na výrobu organických hnojív a hľadá technologických a obchodných partnerov
Spoločnosť sa špecializuje na výrobu organických hnojív s obsahom aminokyselín na báze ovčej vlny.

BRPL20240126016: Poľský exportér [B2C/B2B] pre zákazníkov po celej Európe hľadá nový tovar a dodávateľov nových produktov
Je to spoločnosť s dlhoročnými skúsenosťami v medzinárodnom obchode, špecializujúca sa na predaj motorkárskych produktov a pod. Vďaka osvedčenej distribučnej a marketingovej sieti majú prístup k stovkám miliónov zákazníkov v celej Európskej únii. Ponúkajú rýchle spracovanie objednávok a plnú logistickú podporu. Ich tím sa postará aj o profesionálny kontakt so zákazníkom.

BRDE20240123030: Nemecký MSP, ktorý vyvinul fóliové vrecká na označovanie čistých a znečistených pomôcok na starostlivosť a zdravotníckych produktov, hľadá výrobcov na uzavretie výrobnej zmluvy
Nemecký MSP, ktorý je aktívny vo vývoji optimalizovaných produktov a procesov pre každodenný klinický život, vyvinul baliaci systém pre predajne zdravotníckych potrieb, ktoré potrebujú prepravovať a skladovať zariadenia a materiály hygienicky v plastových vreciach vo vozidle. Teraz hľadajú výrobcov, ktorí im dodajú fóliové vrecká so šírkou 90 cm s perforáciou na odtrhnutie, špeciálnym lepiacim uzáverom a potlačou na rolky pripravené na predaj.

BRDE20240103007: Nemecký MSP vyvíjajúci zdravotnícke pomôcky pre optimalizovanú klinickú a každodennú ošetrovateľskú starostlivosť, ako je porcelán s funkciou starostlivosti, hľadá výrobcov
Nemecké malé a stredné podniky, ktoré vyvíjajú zdravotnícke pomôcky pre optimalizované použitie v klinickej a ošetrovateľskej starostlivosti, navrhli porcelán so skrytými pomocnými funkciami pre ľudí so zrakovým alebo iným postihnutím. Niektoré zo skrytých funkcií sú posuvné hrany, ergonomické rukoväte alebo výrezy pre nos. Porcelán je robustný a vhodný do priemyselných umývačiek riadu. Na výrobu porcelánu hľadajú výrobcov na uzavretie výrobnej zmluvy.

BRDK20240129008: Dánska spoločnosť plyšových medvedíkov a vankúšov s veľkou váhou hľadá európskych dodávateľov
1. výplňového vatelínu, 55 % polyester a 45 % bavlna.
2. Plyšovej látky, 100 % polyester
3. Podšívky zo 100 % bavlny
Dánska spoločnosť hľadá vo svojom dodávateľskom reťazci odolnosť, a preto hľadá európskych výrobcov.

BRIT20240129017: Talianska spoločnosť žiada o právnu a technickú pomoc pri dovoze zdravotníckych pomôcok, osobných ochranných prostriedkov a produktov určených na použitie v kontakte s potravinami z krajín mimo EÚ
Talianska spoločnosť pôsobiaca v sektore medzinárodného obstarávania hľadá partnera (napr. poradenskú spoločnosť, expertov atď.), ktorý im môže poskytnúť právnu a technickú pomoc týkajúcu sa administratívnych procesov a predpisov pri dovoze nasledovného tovaru z krajín mimo EÚ:
- zdravotnícke prístroje
- osobné ochranné prostriedky
- výrobky určené na použitie v styku s potravinami

BRFR20240126001: Francúzska medzinárodná obchodná a distribučná spoločnosť hľadá nových agropotravinárskych dodávateľov v rámci obchodných dohôd
Francúzsky MSP zaoberajúci sa medzinárodným obchodom a distribúciou agropotravinárskych produktov hľadá nových spoľahlivých dodávateľov prostredníctvom obchodných dohôd

BRPL20240129015: Poľská spoločnosť hľadá výrobcu natieraných papierov, najmä protišmykového papiera na stabilizáciu tovaru na paletách. Výrobca by mal ponúkať obojstranné papiere s rôznou gramážou, dostupné v listoch a kotúčoch.
Poľská spoločnosť hľadá výrobcu natieraných papierov, najmä protišmykového papiera na stabilizáciu tovaru na paletách. Výrobca by mal ponúkať obojstranné papiere s rôznou gramážou, dostupné v listoch a kotúčoch.

BRDK20240129012: Dánska veľkoobchodná odevná spoločnosť hľadá európskych dodávateľov pletených odevov a gombíkov
Dánska spoločnosť hľadá flexibilných európskych dodávateľov, aby mali odolnosť v dodávateľskom reťazci.

BRLT20240131005: Litovská spoločnosť skúsených foto a video špecialistov hľadá dodávateľov zariadení / obchodných partnerov.
Spoločnosť sídli v Litve a má dve fyzické predajne: jednu v Kaunase a jednu v Klaipede. Je to spoločnosť skúsených foto a video špecialistov v Litve od roku 2006. Hlavnou činnosťou spoločnosti je predaj fotografickej techniky, ako sú DSLR fotoaparáty, fotoaparáty Mirrorless system, blesky, objektívy, videokamery, nepretržité osvetlenie, statívy, pamäte karty, drony, fototašky a pod. Spoločnosť hľadá dodávateľov takýchto produktov.

BRDE20240131007: Nemecký výrobca tašiek hľadá spoločnosť, ktorá šije na výrobu tašiek vyrobených z recyklovaných kite alebo windsurfingových plachiet na základe zmluvy o outsourcingu
Nemecká spoločnosť je znakom pre lifestylové produkty vyrobené z použitých kite a windsurfingových plachiet. Hľadajú európskeho zmluvného výrobcu na výrobu svojich tašiek vyrobených z recyklovaných plachiet na základe zmluvy o outsourcingu.

BRFR20240131032: Prvá francúzska značka kozmetiky s vysokým obsahom organickej kozmetiky venovaná nigelle, oleju na krásu a zdravie s povesťou na liečbu kožných problémov a kapilárnych porúch, hľadá dodávateľov organických a fair-trade semienok Nigelly s certifikátmi, ktoré to dokazujú.
Prvá francúzska značka kozmetiky s vysokým obsahom organickej kozmetiky venovaná nigelle (alebo čierny kmín), oleju na krásu a zdravie s povesťou z dávnych čias na liečbu kožných problémov a kapilárnych porúch, hľadá dodávateľov organických a fair trade semienok Nigelly s certifikátmi, ideálne v Indii alebo Egypte alebo akejkoľvek inej krajine. Spoločnosť má niekoľko produktov vyrobených z organickej nigelly: semená Nigelly, olej a kozmetiku.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  2.2.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 329 krát | Zdieľajte na facebooku