Obchodné požiadavky február I/2024

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú polovicu mesiaca február 2024.

BRBG20240129022: Výrobca inovatívneho pedálového gitarového zosilňovača s kompaktným a prenosným dizajnom bez kompromisov v oblasti výkonu alebo kvality zvuku hľadá dodávateľov
Bulharský výrobca koncového zosilňovača triedy D, ktorý kombinuje vintage predzosilňovače pre gitaru v jednej krabici. Zosilňovač je porovnateľný s tradičným elektrónkovým zosilňovačom, avšak v menšej a ľahšej jednotke. Produkt poskytuje výkon a kvalitu zosilňovača plnej veľkosti vo vysoko prenosnom a všestrannom pedáli, ktorý vyhovuje potrebám moderných gitaristov, ktorí vyžadujú mobilitu bez obetovania tónu alebo funkčnosti. Spoločnosť hľadá dodávateľov na základe výrobnej zmluvy.

BRBG20240201029 Infraštruktúra nabíjania elektrických vozidiel, energeticky účinné a inteligentné elektrické riešenia pre priemyselné a rezidenčné využitie, produkty súvisiace s fotovoltaikou a systémy riadenia sú požadované v rámci obchodných alebo dodávateľských zmlúv.
А Bulharská spoločnosť pôsobiaca v oblasti infraštruktúry nabíjania elektrických vozidiel (EV) a ďalších inovatívnych energetických produktov hľadá zahraničných partnerov, ktorí by chceli expandovať v balkánskom regióne a/alebo jej môžu dodať nabíjacie komponenty, produkty, softvér na správu elektromobilov, produkty súvisiace s fotovoltaikou a systémy riadenia, energeticky efektívne riešenia a inteligentné elektrické riešenia pre priemyselné a rezidenčné využitie na základe obchodných, dodávateľských a outsourcingových zmlúv.

BRIE20240202013: Írska platforma Carbon Management a Carbon Exchange SaaS hľadá partnerstvo s poľnohospodárskymi organizáciami, ktoré zastupujú vlastníkov lesných pozemkov a zainteresované strany, ktoré chcú generovať tok príjmov z uhlíkového poľnohospodárstva.
Írska platforma Carbon Management and Carbon Exchange SaaS hľadá partnerstvo s poľnohospodárskymi organizáciami, ktoré sa zaujímajú o uhlíkové poľnohospodárstvo a snažia sa vytvárať udržateľný príjem pre seba alebo svojich klientov. Jednoducho, platforma spája podniky s miestnymi vlastníkmi pôdy, aby im pomohla splniť ich čisté nulové ciele. Klientska platforma uľahčuje nákup zaručených, certifikovaných a overených uhlíkových kreditov a kreditov za biodiverzitu v súlade s revidovaným uhlíkovým rámcom EÚ.

BRLT20240207002: Litovská spoločnosť zaoberajúca sa interiérovým dizajnom hľadá partnerstvo v oblasti produktov interiérového dizajnu, aby sa stala oficiálnym zástupcom značky v Litve.
Litovská spoločnosť zaoberajúca sa interiérovým dizajnom má relevantné skúsenosti so zastupovaním značiek produktov interiérového dizajnu a so spoluprácou s dizajnérskymi značkami v Európe na svojich vlastných projektoch.

BRBE20240207021: Belgická spoločnosť hľadá dodávateľov surového hovädzieho kolostra (prebytok mledziva z prvého dojenia) v Írsku, Rumunsku, na Slovensku a v Maďarsku.
Spoločnosť hľadá mliekarne, veterinárne siete, inseminátorské spoločnosti, družstvá alebo skupiny chovateľov, ktorí by chceli zhromaždiť a/alebo predať svoje prebytky mledziva z prvého dojenia v Írsku, Rumunsku, na Slovensku a v Maďarsku.

BRRO20240209007: Rumunský veľkoobchod so strojmi a zariadeniami hľadá výrobcov a distribútorov strojov a zariadení na spoluprácu na základe dodávateľskej zmluvy
Rumunský veľkoobchod so strojmi a zariadeniami hľadá výrobcov a distribútorov zariadení pre zdvíhacie a prepravné zariadenia, priemyselnú automatizáciu, náhradné diely pre mosty a žeriavy, elektrické prístroje. Spoločnosť sa teší na spoluprácu na základe dodávateľskej zmluvy.

BRUA20240208021: Ukrajinská spoločnosť poskytuje kozmetologické služby a používa rôzne produkty starostlivosti o pleť
Poskytovanie všetkých druhov kozmetologických služieb, potreba a používanie moderných materiálov v oblasti krásy, veľká klientská základňa, medzi ktorú je možné produkty distribuovať.

BRFR20240209028: Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na reprodukciu zvierat hľadá subdodávateľa v oblasti vstrekovania plastov so sídlom vo východnej Európe na zabezpečenie výroby jedného z ich produktov
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na reprodukciu zvierat hľadá subdodávateľa v oblasti vstrekovania plastov so sídlom vo východnej Európe, aby zabezpečila výrobu jedného katétra s vyspelou technológiou, ktorý operátorovi umožní rýchlo a efektívne inseminovať prasnice. Francúzska spoločnosť ponúka široký sortiment produktov v oblasti rozmnožovania zvierat všetkých druhov, najmä ošípaných, ako aj produkty určené na hygienu, pohodlie a doplnok výživy.

BRRO20240207033: Rumunské MSP vyrábajúce rýchle a pohodlné člny, laminátové podzostavy a prvky karosérie hľadajú obchodných partnerov
V súčasnosti spoločnosť vyrába rýchle a pohodlné člny, dokonale prispôsobené režimu vodnej taxi prepravy osôb, od 7 m do 10 m, vybavené jedným alebo dvoma motormi a laminátovými podzostavami a prvkami karosérie pre automobilový priemysel.

BRRO20240214002: Rumunská spoločnosť špecializujúca sa na distribúciu potravinárskych výrobkov hľadá nových dodávateľov syrov Brie a Camembert na základe dodávateľských zmlúv
Rumunská spoločnosť s viac ako 20-ročnými skúsenosťami na trhu sa špecializuje na distribúciu potravinárskych výrobkov pre spoločnosti v maloobchode a HoReCa, ako aj súkromné osoby. V snahe rozšíriť svoju ponuku spoločnosť hľadá nových medzinárodných obchodných partnerov schopných dodávať syry Brie a Camembert. Spolupráca bude založená na dodávateľských dohodách.

BRRO20231221004: Rumunský výrobca výrobkov z fúkaného a upcyklovaného skla hľadá európskych dodávateľov dokončovacích materiálov na spracovanie skla - karbid kremíka a brúsne dosky - na základe dodávateľských zmlúv
Rumunská spoločnosť vyrába kvalitné sklenené výrobky tradičnými metódami (fúkanie skla), ako aj metódami upcycling. Portfólio produktov spoločnosti zahŕňa poháre, vázy a produkty domácej dekorácie. S cieľom rozšíriť svoj súčasný zoznam dodávateľov spoločnosť hľadá nových európskych obchodných partnerov schopných dodávať dokončovacie materiály na spracovanie skla (t. j. karbid kremíka a brúsne dosky).

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  16.2.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 283 krát | Zdieľajte na facebooku