1.10.2014 - LET´S MATCH kooperačné podujatie

Jeden intenzívny deň dvojstranných stretnutí medzi podnikmi, výskumnými centrami a univerzitami, ktoré sa bude konať v Bologni dňa 1. októbra 2014. Je organizovaná ASTER-SIMPLER, v spolupráci s Enterprise Europe Network, CNR (Národná rada pre výskum Taliansko) a RPMN (Agentúra pre podporu európskeho výskumu).

Podujatie sa bude konať v rámci LET'S 2014 - Leading enabling technologies for societal challenges (Bologna 29. septembra - 1. októbra 2014), Medzinárodná konferencia je organizovaná CNR, RPMN a ASTER, v rámci talianskeho predsedníctva Rady Európskej únie, pod záštitou Ministerstva školstva, a s podporou fondu Európskej únie pre výskum a inovácie, s cieľom diskutovať o úlohe kľúčových technológii presne zameraných na Horizont 2020. 
Podujatie ponúka možnosť nájsť výskumného partnera pre účasť na výzve pracovného programu NMP+B Leadership in enabling and industrial technologies - Nanotechnologies, Advanced Materials, Biotechnology and Advanced Manufacturing and Processing a budú zahŕňať témy Horizont 2020 Spoločenské výzvy zahŕňajúce NMP+B technológie a záležitosti. 

Pre ďalšie informácie o LET´S MATCH 2014, prosím navštívte oficiálnu stránku
 
  23.6.2014 | Autor: sekcia Podpora podnikania v EÚ | Kalendár akcií | zobrazené: 2213 krát | Zdieľajte na facebooku