Výskumno-vývojové projekty za mesiac apríl

Regionálne poradenské a informačné centrum Prešov člen siete Enterprise Europe Network vám prináša prehľad výskumno-vývojových projektov za mesiac apríl.

Projekt Eurostars2 hľadá partnerov pre lepšie aditívne čistenie požiarnej vody kontaminovanej vodným filmom tvoriacej peny (AFFF) cez kompaktné mobilné procesné jednotky.

RDDE20150331001

Nemecká environmentálna spoločnosť koordinuje návrh Eurostars2 a hľadá partnerov na vývoj aditívneho zosilneného adsorbačného procesu pre čistenie kontaminácie požiarnej vody s vodným filmom tvoriacej peny (AFFF). Hľadajú sa spoločnosti vykonávajúce výskum a inštitúty na analýzu vody použitej na hasenie požiaru na posúdenie účinnosti čistenia. Taktiež sa hľadajú výrobcovia AFFF médií, priemyselní/verejní operátori na zbavovanie sa odpadu z hasenia a experti.

EUREKA: Zostava a riadiace vedenie pre plynové kohútiky vyrobené z hliníkových profilov.

RDTR20150330001

Turecká spoločnosť vyrábajúca plynové ventily chce odoslať EUREKA projekt zameraný na produkciu montážnych a kontrolných liniek pre plynové kohútiky vyrobené z neupraveného hliníka zabezpečujúce nízku cenu. Spoločnosť hľadá skúsených partnerov z oblasti prívodných systémov.

Hľadá sa partner na vývoj hardvérových riešení pre biometrickú identitu, viacúčelový a univerzálny systém získavania dát. (BIMS-AQS)

RDLV20150213001

IT spoločnosť založená v roku 1997 v Lotyšsku s zvyšujúcim sa výskytom na medzinárodných trhoch hľadá priemyselných partnerov a akademickú/výskumnú organizáciu - na vývoj biometrickej identity a viacúčelový a univerzálny systém získavania dát (BIMS-AQS). Špecifická oblasť aktivity nášho partnera by mala byť biometrika a výroba hardvérov. Úlohy ktoré budú vykonávané partnerom: vývoj hardvéru pre výzvu H2020-BES-06-2015.

Naliehavé: Hľadajú sa konečný spotrebitelia, ktorí by sa pripojili k panelovej štúdii pre CERTO-PRO H2020 výzvu: „Bezpečné, cenovo výhodné a inteligentné ľahké elektrické vozidlo pre profesionálne využitie v mestských podmienkach.“ (Výzva: H2020-FTI Pilot-2015-1)

RDES20150318001

Konzorcium CERTO PRO hľadá potencionálnych konečných používateľov pre panelovú štúdiu aby zdieľali svoje myšlienky a skúsenosti s Inteligentnými Dopravnými Systémami a Udržateľnou Mobilitou, v kontexte projektovej výzvy, budujú pre Fast Track to Innovation H2020 výzvy. Sú požadované miestne úrady, mestské logistické centrá, logistické spoločnosti, spoločnosti zdieľajúce vozidlá, predaj elektrických vozidiel, alebo akýkoľvek iní potenciálni užívatelia.

 
  24.4.2015 | Autor: sekcia Podpora podnikania v EÚ | PROJEKTOVÉ PARTNE... | zobrazené: 1367 krát | Zdieľajte na facebooku