Ako hodnotí ZVAR s.r.o. spoluprácu s RPIC Prešov?

So stavebnou spoločnosťou ZVAR s.r.o. spolupracujeme viac ako 3 roky. Ako hodnotia odbornosť a kvalitu práce RPIC Prešov? Dozviete sa viac v tomto článku.

" Naše podnikanie má jasne stanovený smer – legálna práca v zahraničí. Keďže je súčasťou nášho biznis plánu aj RPIC PO, vždy sa veľmi radi obrátime s otázkou na konzultantov, ktorí nám ochotne vychádzajú v ústrety. Naša firma využíva hlavne poradenskú činnosť RPIC PO týkajúcu sa vysielania zamestnancov do zahraničia, čím sú pre nás dôležitým článkom v rámci nášho legálneho pôsobenia v zahraničí. Prioritou našej spoločnosti je legálna práca a dodržiavanie legislatívnych noriem jednotlivých krajín v rámci vyslania našich pracovníkov. 

Pokiaľ podnikateľovi záleží na jeho firme a ľuďoch, ktorí mu ju reprezentujú a budujú, nemal by zanedbať hlavný bod jeho činnosti – dodržiavanie legislatívnych noriem jednotlivých štátov EU – a práve v tomto dokáže RPIC PO podať pomocnú ruku!  Poradenskú činnosť pani Mgr. Krišovej si veľmi vážime a aj touto cestou sa chceme veľmi pekne poďakovať za spoluprácu."

Ak aj vás zaujíma, ako posunúť svoje podnikanie ďalej, nájsť si nové zákazky, odberateľov, dodávateľov, financovanie či si rozšíriť obzor v oblasti v ktorej podnikáte, neváhajte nás kontaktovať na een@rpicpo.sk. 


 
  20.2.2020 | Autor: Sekcia podpory podnikania v EÚ | Spokojní klienti | zobrazené: 979 krát | Zdieľajte na facebooku