Ako hodnotí majiteľka spoločnosti sewn bag s.r.o. služby EEN?

Našou úlohou je podporovať podnikateľov v ich činnosti a ponúkať im možnosti ďalšieho rozvoja ich podnikania prostredníctvom vlastných služieb RPIC Prešov a služieb EEN. Klientka využila možnosť a zaregistrovala sa na kooperačné podujatia, viac sa dočítate v článku.

Názov služby: kooperačné podujatia

Obchodné meno spoločnostisewn bag, s.r.o. 

Zástupca spoločnosti: Ing. Zuzana Eliašová

Spoločnosť sewn bag. s.r.o., sa zaoberá šitím tašiek na notebooky, obalov na tablety, darčekových predmetov, puzdier na doklady, peňaženiek a rôzne iné predmety podľa požiadaviek zákazníka. Všetky produkty sú vyrábané zo zbytkov z textilnej výroby. Tento materiál by sa inak poslal na skládku alebo do spaľovne. Ako registrovaný sociálny podnik zamestnávajú znevýhodnených uchádzačov o zamestnanie.

Majiteľka spoločnosti sewn bag, s.r.o. s RPIC Prešov spolupracuje už niekoľko mesiacov, aktívne využíva služby EEN a na základe nášho pozvania na ONLINE kooperačné podujatia využila možnosť a zaregistrovala sa na podujatia v oblasti módy a kreatívneho priemyslu, konkrétne na Event industry on lockdown alebo aj TORINO FASHION SHOW. Opýtali sme sa jej, ako hodnotí služby EEN a či jej tieto služby pomohli v rozvoji podnikania. 

Pani Eliášová, ktorú službu RPIC Prešov ste v minulosti využili?

Využívame najmä obchodné ponuky na spoluprácu. Tiež kooperačné podujatia.

Aký vplyv mala ponúknutá služba na Vaše podnikanie?

Využili sme službu "ponuka na spoluprácu" a kooperačné podujatia, na ktorých som sa zúčastnila a tie nám priniesli zopár nových klientov.

S ktorým naším konzultantom ste prišli do kontaktu? Ako hodnotíte rady či prístup konzultanta RPIC Prešov ?

Komunikovali sme najmä s pani Krišovou, ktorá nám dávala rady pri hľadaní vhodných partnerov, alebo pri prihlasovaní sa na kooperačné podujatia.

Odporučili by ste túto službu aj ostatným podnikateľom? Ak áno, prečo?

Áno, túto službu hodnotíme kladne, pre podnikanie je prínosná. Podnikatelia tak získajú dobré kontakty a prehľad o trendoch v ich sektore.

Akú víziu má Vaše podnikanie do budúcna? Plánujete využiť služby RPIC Prešov v budúcnosti?

Našim plánom je hlavne udržať firmu a jej fungovanie. Momentálne potrebujeme nájsť zahraničných zákazníkov a sponzorov a radi využijeme opäť služby RPIC Prešov, ktoré budeme určite využívať aj v budúcnosti.

Ak aj vás zaujíma ako posunúť svoje podnikanie ďalej, nájsť si nové zákazky, odberateľov, dodávateľov, financovanie či si rozšíriť obzor v oblasti v ktorej podnikáte, neváhajte nás kontaktovať na een@rpicpo.sk. 

 
  13.11.2020 | Autor: Enterprise Europe Network | Úvodná stránka - ... | zobrazené: 774 krát | Zdieľajte na facebooku