Spätná väzba smerom k Európskej Komisii

Zapojte sa do tvorby legislatívy EÚ, ktorá je následne aplikovaná aj na Slovensku. Každý názor je dôležitý.

Európska Komisia chce načúvať potrebám a požiadavkám podnikateľov z rôznych sektorov. Preto ponúka nástroj, pomocou ktorého máte aj vy možnosť vyjadriť sa k témam, týkajúcim sa nielen legislatívy ale aj iných otázok.

Cieľom iniciatívy Interaktívna tvorba politík (IPM – „Interactive Policy Making“) je používanie moderných technológií, najmä internetu, aby sa štátnej správe v členských štátoch a aj inštitúciám EÚ umožnilo lepšie porozumieť potrebám občanov a podnikateľských subjektov.

Systém IPM sa zaviedol s cieľom uľahčiť proces konzultácií so zainteresovanými osobami formou jednoduchých a prehľadných on-line dotazníkov, aby sa účastníci mohli ľahšie zapojiť do konzultácie a aby sa tvorcom politík zjednodušil proces analýzy výsledkov. 

Na našej stránke priebežne publikujeme informácie o jednotlivých konzultáciach s dotazníkmi, do ktorých môžete prispieť svojim názorom, či skúsenosťou.
 
  25.7.2013 | Autor: Sekcia podpory podnikania v EÚ | Spätná väzba MSP ... | zobrazené: 2256 krát | Zdieľajte na facebooku