Maďarský MSP hľadá subdodávateľa pre strih a konfekciu polokošieľ a oblečenia v štýle tričiek

Maďarská spoločnosť poskytne technické dokumenty, ktoré opisujú požiadavky spoločnosti a tabuľku veľkostí pre rezanie a konfekciu polokošieľ

Maďarská textilná spoločnosť hľadá subdodávateľa v Európe na strihanie a konfekciu polokošieľ a tričiek v štýle pletených kruhových výrobkov s využitím tkaniny maďarskej spoločnosti. Ideálny partner má sídlo v Srbsku, Chorvátsku, na Ukrajine, v Bosne a Hercegovine, na Slovensku, v Bulharsku alebo v Rumunsku. 

Technická požiadavka
Maďarská spoločnosť poskytne technické dokumenty, ktoré opisujú požiadavky spoločnosti a tabuľku veľkostí pre strihanie a konfekciu polokošieľ. Budúci partner by mal byť schopný vyrábať polokošele podľa dokumentov a splniť požiadavky. 
Mesačná čiastka sa líši od 500-1000-3000 kusov, zvyčajne podľa objednávky zákazníka a prípravy základnej textílie. 

Kontakt na zahraničnú firmu, ktorá zverejnila svoju požiadavku na spoluprácu Vám radi poskytneme. Stačí ak po kliknutí na ponuku vyplníte formulár "Request more information" a zadáte kontaktné mesto Prešov a kontaktnú organizáciu RPIC Prešov. Množstvo ďalších ponúk na spoluprácu nájdete v anglickom jazyku v Databáze pre spoluprácu podnikateľov siete Enterprise Europe Network. Ak poznáte slovenskú firmu, ktorá vyššie uvedený produkt/y vie dodať, dajte nám vedieť a my ho radi oslovíme. Napomôžete tak slovenským firmám k zákazkam.
 
  28.5.2018 | Autor: sekcia podpory podnikania v EÚ | Obchodná spolupráca | zobrazené: 1113 krát | Zdieľajte na facebooku