Írske laboratórium, ktoré sa špecializuje na skúšobné a analytické služby pre poľnohospodárske, environmentálne a geotechnické sektory, hľadá analytického a skúšobného laboratórneho partnera prostredníctvom outsourcingu alebo dohody o službách

Vhodné laboratórium: laboratórium na analýzu pôdy, laboratórium na skúšanie vody, laboratórium na analýzu vody.


Írske laboratórium, ktoré sa špecializuje na skúšobné a analytické služby v poľnohospodárskom, environmentálnom a geotechnickom sektore, hľadá prostredníctvom outsourcingu alebo dohody o poskytnutí služieb renomovaného laboratórneho partnera, ktorý vykoná nasledujúce skúšky a analýzy v mene spoločnosti:
i) Laboratórium na skúšanie pôdy - vykoná analýzu nerastov vrátane analýzy zriedkavých nerastov
ii) Laboratórium na skúšanie vody - vykoná analýzu nerastov

Technická požiadavka
Vhodné laboratórium: laboratórium na analýzu pôdy, laboratórium na skúšanie vody, laboratórium na analýzu vody. 

Kontakt na zahraničnú firmu, ktorá zverejnila svoju požiadavku na spoluprácu Vám radi poskytneme. Stačí ak po kliknutí na ponuku vyplníte formulár "Request more information" a zadáte kontaktné mesto Prešov a kontaktnú organizáciu RPIC Prešov. Množstvo ďalších ponúk na spoluprácu nájdete v anglickom jazyku v Databáze pre spoluprácu podnikateľov siete Enterprise Europe Network. Ak poznáte slovenskú firmu, ktorá vyššie uvedený produkt/y vie dodať, dajte nám vedieť a my ho radi oslovíme. Napomôžete tak slovenským firmám k zákazkam.
 
  30.5.2018 | Autor: sekcia podpory podnikania v EÚ | Obchodná spolupráca | zobrazené: 1233 krát | Zdieľajte na facebooku