Spoločnosť z Luxemburgu hľadá výrobcov čajov a bylinných výluhov pre výrobnú dohodu súkromnej značky

Spoločnosť je zameraná na dodávku vysoko kvalitných výrobkov s dôrazom na detail. Medzi výrobky patria bylinné náplne, zelený čaj, čierny čaj, ako aj konopný čaj (CBD).

BRLU20200212001: Spoločnosť je mladý elektronický obchod so sídlom v Luxemburgu, ktorý predáva produkty ako čaje, byline náplne a prášky superfood. Spoločnosť v súčasnosti hľadá partnerov, ktorí vytvoria produktovú radu venovanú podnikaniu spoločnosti. Preto by chcela spolupracovať na základe dohody o výrobe súkromnej značky. 

Technická špecifikácia
Produkty, ktoré spoločnosť plánuje vyrábať, by mali spĺňať nasledujúce požiadavky:
Povinné:
- Výrobky musia mať dokumenty, z ktorej je možné zistiť, z ktorej krajiny pochádzajú použité materiály. 
- Výrobky musia mať certifikáty BIO udelené inštitúciami EÚ pre bezpečnosť potravín (EÚ ekologické nariadenie 834/2007). 
- Výrobky by boli dodávané a vyrábané etickým a udržateľným spôsobom (fair-traded). (Ak zdroj produktu pochádza z krajiny, ktorá nie je členom EÚ, veľkoobchodník musí preukázať osvedčenia, ktoré dokazujú, že ide o fair-trade produkt, ktorý nie je nelegálny). 
- Partner by mal byť schopný dodať konečný produkt (miešanie, krájanie, čistenie, miešanie a porciovanie, bezpečnostné kontroly nápojov). 
Nepovinné:
- Okrem získania zdrojov, zmiešavania a kontroly kvality by mal výrobca byť schopný zabaliť porcie do požadovaného obalu (alebo balenia dodaného treťou stranou vybranú partnerom). 

Typ a úloha partnera
Spoločnosť hľadá výrobcu alebo veľkoobchodníka čajov alebo bylinných náplní, ktorí môžu vytvoriť produktovú radu venovanú podnikaniu spoločnosti s cieľom spolupracovať na základe dohody o výrobe súkromnej značky. 

 
  28.2.2020 | Autor: sekcia podpory podnikania v EÚ | Obchodná spolupráca | zobrazené: 536 krát | Zdieľajte na facebooku