Írska online obchodná spoločnosť hľadá outsourcing dohodu s potenciálnymi partnermi na dodávanie položiek pre darčekové krabičky

Darčekové krabičky obsahujú 10 írskych tematických predmetov ponúkaných a balených do škatúľ, balených a dodávaných. Medzi výrobky patria dobre známe írske jedlá, ako sú cukríky, čokoláda, sušienky, omáčky a zmesi potravín.

BRIE20200218001: Online obchodná spoločnosť z Írska hľadá outsourcing dohodu s cieľom nájsť nové a nákladovo efektívnejšie položky, ktoré sa majú zahrnúť do darčekových krabičiek na odber noviniek. 

Technická špecifikácia
Cieľom spolupráce je pomôcť pri výrobe a outsourcingu niektorých írskych tematických výrobkoch, ktoré sa dodávajú v darčekových krabiciach. 

Typ a úloha partnera
Spolupracujúci partner by musel byť schopný vyrobiť vyššie uvedený írsky tematický tovar (napríklad hrnčeky, potlačené čajové utierky, malé drevené potlačené nápisy, vlajky, pletené čajové obaly(cosies) na mieru, oblečenie, tvídové ploché čiapky) a poskytnúť nové nápady, ktoré by mohli potenciálne ponúknuť. 
- Ceny by museli byť veľmi konkurencieschopné, výrobky by mali byť na najvyššej úrovni. 
- Rýchly obrat a rýchle dodanie sú tiež dôležitým faktorom

Hľadá sa partner pre spoluprácu v rámci outsourcingu pri niektorých írskych tematických produktoch dodávaných v darčekových krabiciach. 
- Za účelom škálovania spoločnosti sa bude musieť zvýšiť množstvo zakúpeného tovaru a jednotkové náklady sa musia znížiť, takže pre partnera je nevyhnutná konkurencieschopná tvorba ceny. 
- Kvalita a trvanlivosť výrobkov sú obrovským faktorom a každá jednotka musí byť vyrobená na najvyššej úrovni. 
- Rýchly čas obratu je veľkým faktorom, pretože táto spoločnosť veľmi rýchlo obracia produkty. 
- Doručenie do Írska je tiež veľká požiadavka. 

 
  2.3.2020 | Autor: sekcia podpory podnikania v EÚ | Obchodná spolupráca | zobrazené: 613 krát | Zdieľajte na facebooku