04.10.2022: Kooperačné podujatie Eurobrico/Iberflora

Na kooperačnom podujatí sa stretávajú spoločnosti (nákupcovia aj dodávatelia) z veľkého počtu európskych krajín. Je to jedinečná príležitosť na získanie nových obchodných kontaktov a zmlúv. Model je časovo a nákladovo efektívny a vedie k podnikaniu! Stretnutia sa budú konať vo vyhradenom priestore a budú vopred dohodnuté prostredníctvom tejto webovej stránky.

Dátum: 04. -06.10.52022
Miesto: Valencia, Španielsko
Registrácia prebieha do: 05.10.2022

EUROBRICO je najvýznamnejší veľtrh v sektore domácich majstrov. Zhromažďuje hlavných národných aktérov: veľké a stredne veľké plochy, družstvá, nákupné skupiny, blízke obchody, veľké reťazce... zo všetkých sektorov súvisiacich s DIY, záhradou, železiarstvom a dekoráciami. Je to miesto stretnutia, kde budete prezentovať svoje produkty potenciálnym zákazníkom, národným a medzinárodným supermarketom.

IBERFLORA je jedným z referenčných veľtrhov v Európe pre zelený sektor. S viac ako 12 000 návštevníkmi vo svojom poslednom vydaní ponúka jednu z najkompletnejších ponúk v oblasti rastlín, kvetov, krajinného dizajnu, záhradníctva, techniky a záhradníctva pre domácich majstrov. Dodávatelia záhradných centier a veľká distribúcia sveta dekorácií a doplnkov pre záhradu sú v tomto sektore, ktorý tento rok dopĺňajú aj domáci vystavovatelia záhradníctva na veľtrhu Eurobrico.

Účastníci budú mať príležitosť zdieľať inovatívne technológie, výrobné procesy a ciele komercializácie s cieľom nájsť nové medzinárodné obchodné kontakty a partnerov.

 
  18.8.2022 | Autor: Enterprise Europe Network | Veľtrhy, výstavy ... | zobrazené: 297 krát | Zdieľajte na facebooku