Obchodné požiadavky január I/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú polovicu mesiaca január 2023.

BRPL20230102005: Poľský distribútor a výrobca doplnkov stravy a produktov pre medicínsky priemysel hľadá nové produkty a možnosti spolupráce.
Poľský distribútor a výrobca doplnkov stravy a produktov pre medicínsky priemysel hľadá nové produkty a možnosti spolupráce. Spoločnosť hľadá partnera ochotného rozvíjať sa pod jej značkou, ako aj partnera, ktorý chce vstúpiť na poľský farmaceutický trh.

BRTR20230103002: Turecká spoločnosť hľadá dodávateľa náhradných motorových dielov pre nákladné autá Daf, Iveco, Man, Mercedes, Scania, Volvo, Renault
Majiteľ tureckej spoločnosti je automechanik nákladných automobilov. Má dlhoročnú prax 20 rokov. Chce dovážať motorové náhradné diely pre nákladné autá; diely originálneho vybavenia (OE): Daf, Iveco, Man, Mercedes, Scania, Volvo a Renault. Spoločnosť hľadá dodávateľa náhradných motorových dielov na základe zmlúv o obchodnom zastúpení.

BRSE20230103008: Švédsky MSP hľadá kooperačného partnera v Európe, ktorý by bol schopný vyrábať cereálie podľa receptúry švédskej spoločnosti.
Švédsky start-up s vlastnou receptúrou proteínových cereálií hľadá v Európe firmy vyrábajúce extrudované cereálie, ktoré dokážu vyrábať podľa receptúry švédskej firmy. MSP hľadá spoločnosť, ktorá dokáže vyrábať v menších dávkach 1000 kg alebo menej, ale časom má možnosť rásť so švédskou spoločnosťou a časom zvyšovať produkciu.

BRFR20221208015: Francúzsky výrobca ručne vyrábaných topánok pointe hľadá dodávateľov saténových látok
Firma, ktorá vyrába French pointe a baletnú obuv hľadá nových dodávateľov látok špecializovaných na tkanie saténu na základe dodávateľskej zmluvy

BRIT20230104026: Talianska spoločnosť špecializujúca sa na navrhovanie a výrobu strojov pre poľnohospodárstvo hľadá 48V jednosmerné generátory na výrobu nového radu elektrických strojov
Talianska spoločnosť špecializujúca sa na navrhovanie a výrobu strojov pre poľnohospodárstvo, so špecifickým zameraním na stroje na pestovanie viniča, hľadá 48V jednosmerné generátory na výrobu nového radu elektrických strojov

BRFR20230105019: Francúzsky výrobca sálovej obuvi hľadá dodávateľov froté
Francúzska spoločnosť špecializujúca sa na výrobu sálovej obuvi hľadá dodávateľov froté na základe dodávateľskej zmluvy

BRGB20230109009: Britský agent sa snaží zastupovať nových poskytovateľov zdravotníckych produktov, vrátane bylinných liekov a biopotravín prostredníctvom obchodnej dohody
Agentúra v Spojenom kráľovstve hľadá nové produkty, ktoré by na britskom trhu zastupovali konkrétne zdravie a vitalitu vrátane doplnkov, homeopatických liekov, produktov rastlinnej medicíny, čerstvých organických potravín a nápojov. Majú prístup ku všetkým hlavným maloobchodným predajniam a tiež zabezpečujú marketing, clo a logistiku. Prostredníctvom dohody o zastúpení hľadajú spoločnosti pripravené na export.

BRNL20221213007: Holandský MSP hľadá európskeho výrobcu chladiacich boxov
Táto spoločnosť z Holandska je internetový obchod, ktorý sa špecializuje na všetky druhy chladiacich tašiek a boxov. Spoločnosť hľadá výrobcov chladiacich boxov, neelektrických a elektrických chladiacich boxov. Ponúka sa dohoda o výrobe.

BRNL20230110002: Holandský veľkoobchod s vínom hľadá výrobcov vrecúšok z východnej a južnej Európy
Dobre zavedená holandská vinárska spoločnosť hľadá výrobcov vreciek. Cieľovými krajinami sú krajiny produkujúce víno nachádzajúce sa vo východnej a južnej Európe. Spoločnosť ponúka dodávateľskú zmluvu.

BRPL20230110010: Poľská spoločnosť hľadá partnera na investíciu do bioplynovej stanice ako OZE v spojení s liehovarom.
Poľská spoločnosť hľadá partnera na investíciu do bioplynovej stanice ako OZE v spojení s liehovarom. Tento projekt reaguje na aktivity súvisiace so získavaním energie z obnoviteľných zdrojov a túžbu osamostatniť sa od externých dodávateľov uhľovodíkových surovín.

BRRO20220408015: Rumunská spoločnosť hľadá listové a pôdne hnojivá, fungicídy, baktericídy a insekticídy určené pre bio/ekologické poľnohospodárstvo, ktoré sa budú predávať na rumunskom trhu
Rumunská spoločnosť z Transylvánie s rozsiahlymi poľnohospodárskymi skúsenosťami hľadá výrobcov z EÚ, ktorí ponúkajú produkty pre bio/ekologické poľnohospodárstvo, konkrétne produkty pre polia (napr. pšenica, jačmeň, slnečnica, kukurica, repka, zemiaky, sója) a zeleninu, napr. ako: listové a pôdne hnojivá, fungicídy, baktericídy a insekticídy.

BRNL20230112013: Holandská spoločnosť hľadá rastlinné alternatívy rýb, ktoré by pridali do svojho výberu produktov
Holandská spoločnosť vidí príležitosti na trhu s rastlinnými alternatívami rýb. Holandská spoločnosť hľadá buď spoločnosť, ktorá už má naozaj dobré produkty, alebo spoločnosť, ktorá im môže pomôcť takéto produkty vyvinúť. Je dôležité, aby mal výrobok peknú textúru, chuť a vzhľad.

BRRO20220830002: Rumunský MSP hľadá európskych výrobcov príslušenstva GSM, s ktorými by spolupracovali v rámci distribučných zmlúv
Spoločnosť zo severovýchodného Rumunska, s 8-ročnými skúsenosťami na trhu s distribúciou GSM príslušenstva, hľadá výrobcov telefónnych nabíjačiek, dátových káblov, ochranných clon, puzdier na telefóny atď. na spoluprácu v rámci distribučných zmlúv.

BRPL20230103005: Poľská spoločnosť požaduje dodávky textílií a iných materiálov na výrobu oblečenia a doplnkov v postapokalyptickom štýle
Poľský MSP z módneho priemyslu sa špecializuje na navrhovanie a výrobu oblečenia a doplnkov v postapokalyptickom štýle. Firma hľadá dodávateľov textílií (napr. koža, džínsovina, prírodný ľan, vojenské látky) a iných materiálov (napr. popruhové pásky, PVC plachty, hroty, spony, patentky, nity, očká). Firma uprednostňuje recyklované materiály v súlade s prístupom „nulového odpadu“.

BRBE20230113015: Belgický veľkoobchodník hľadá partnera na výrobu tkanej tieniacej textílie vyrobenej z UV stabilizovaného polyetylénu
Tento belgický veľkoobchodník hľadá partnera na výrobu tkanej tieniacej textílie vyrobenej z UV stabilizovaného polyetylénu. Po tkaní je potrebné látku dokončiť švom a hliníkovými očkami každých 30 cm. Spoločnosť má významné postavenie na trhu riešení na ochranu súkromia.

BRNL20230115003: Holandská spoločnosť hľadá obchodných partnerov v krajinách EÚ na vybudovanie medzinárodnej siete na podporu cezhraničného vstupu na trh v oblasti energetickej transformácie, inteligentnej mobility a obehovej ekonomiky a digitálneho zdravia a medtech.
Spoločnosť aktívne podporuje spoločnosti s medzinárodnými ambíciami. Pomáhajú pochopiť nové trhy. Na zníženie prekážok vstupu na iné trhy v mnohých ďalších krajinách v Európe spoločnosť hľadá obchodných partnerov, ktorí môžu ponúkať rovnaký druh služieb vo svojej domovskej krajine. Spoločnosti s odbornými znalosťami a sieťou miestneho trhu, ktoré sú ochotné pracovať v silnom partnerstve medzinárodných poradenských spoločností a ponúkajú podobné služby vo svojej domovskej krajine.

V prípad záujmu kontaktujte mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  16.1.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 398 krát | Zdieľajte na facebooku