Technologické požiadavky január II/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za druhú polovicu mesiaca január 2023.

TRES20230119004: Španielsky MSP hľadá opätovné využitie odpadu zo spracovania jabĺk
Španielsky MSP hľadá opätovné využitie odpadu z jabĺk na podporu jeho zhodnocovania a revalorizácie, čím by podporil obehové hospodárstvo v regióne. Hľadajú partnerov, ktorí dokážu tento druh odpadu prehodnotiť.

TRLT20230130003: Spoločnosť z Litvy hľadá technologické riešenie na využitie textílií, ktoré zostali z výrobných procesov
MSP z Litvy hľadá technologické riešenie na využitie textílií, ktoré zostali z výrobných procesov. Vyhľadávané technologické riešenie pomôže využiť nepoužívané textilné materiály.

TRNL20230127006: Holandská spoločnosť vyrábajúca cukrovinky hľadá inovatívne riešenia pre spôsoby práce so sekundárnymi a terciárnymi obalovými materiálmi
V tejto špecifickej výzve sa holandská spoločnosť zameriava na hľadanie inovatívnych riešení práce so sekundárnymi a terciárnymi obalovými materiálmi. Sekundárne obalové materiály sú výstavné boxy a iné materiály, ktoré sa používajú na prezentáciu hotových výrobkov v predajniach. Terciárne obalové materiály sú vonkajšie kartóny a všetky obalové materiály používané na prepravu hotových výrobkov z továrne do zákazníckych/distribučných centier.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  1.2.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 328 krát | Zdieľajte na facebooku