Technologické požiadavky február I/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za prvú polovicu mesiaca február 2023.

TRNL20230202007: Holandská spoločnosť špecializujúca sa na automatizáciu logistických procesov v budúcnosti hľadá riešenia a technológie na ďalšiu automatizáciu procesu nakladania kontajnerov.
Veľká holandská spoločnosť špecializujúca sa na budúcnosť automatizácie logistických procesov a partner medzinárodnej otvorenej inovačnej súťaže hľadá riešenia a technológie na ďalšiu automatizáciu procesu nakladania kontajnerov. Malé a stredné podniky a akademická obec sú žiadané o účasť v otvorenej inovačnej súťaži. Predpokladá sa dohoda o výskume a vývoji.

TRFR20230208001: Hľadajú sa partneri, ktorí by uskutočnili klinické skúšky a reagovali na výzvy EÚ týkajúce sa neurodegeneratívnych ochorení centrálneho nervového systému (CNS) alebo na vývoj liekov modifikujúcich ochorenie.
Biotechnologický/medtech startup so sídlom v oblasti Paríža od roku 2015 prináša novú technológiu na objavovanie, identifikáciu a rýchlu detekciu molekulárnych biomarkerov komplexných chorôb v krvi. Majú proof of concept (TRL 6) pre prediktívny PCR diagnostický test na mozgový amyloid ako rizikový faktor Alzheimerovej choroby. V súčasnosti hľadajú partnerov zapojených do klinických skúšok neurodegeneratívnych ochorení CNS alebo vývoja liekov modifikujúcich ochorenie. Hľadajú sa aj partneri, ktorí by reagovali na výzvy EÚ.

TRES20230208011: Zníženie počtu nehôd na motorkách v Barcelone
Cieľom výzvy je znížiť nehodovosť motocyklov a zvýšiť bezpečnosť na cestách v meste tak pre motorkárov, ako aj pre ostatných ľudí pohybujúcich sa po uliciach.

TRLV20230210027: Lotyšská spoločnosť hľadá partnera na testovanie a implementáciu technológie strojového videnia.
Lotyšská inovatívna spoločnosť vyvinula technológiu strojového videnia a hľadá partnera na testovanie a implementáciu technológie. Hľadajú priemyselného partnera, firmu, ktorá sa zaoberá vývojom produktov, poradenstvom alebo službami kontroly kvality, prípadne poskytuje nástroje pre výrobu pre proces vývoja.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  16.2.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 386 krát | Zdieľajte na facebooku