Obchodné požiadavky február II/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú polovicu mesiaca február 2023.

BRES20230216020: Španielska spoločnosť hľadá výrobcu motorizovaných rýchlostných brán na kontrolu vstupu ľudí ochotných vstúpiť na španielsky trh
Španielska spoločnosť v sektore telekomunikácií a dátových a hlasových služieb pre podniky hľadá výrobcu motorizovaných rýchlostných brán na kontrolu vstupu osôb. Spoločnosť hľadá distribučné/obchodné zmluvy.

BRDE20230216022: Veľká spoločnosť zo severného Nemecka hľadá partnera, ktorý vyvinie a postaví zdvíhacie riešenie s cieľom uľahčiť časť jej pracovného procesu
Pobočka veľkej spoločnosti so sídlom v severnom Nemecku hľadá prispôsobené zdvíhacie riešenie, ktoré by uľahčilo jeden krok v rámci jej pracovného procesu. Riešením môže byť nástroj alebo stroj, ktorý musí byť schopný zdvihnúť až 200 kg s rýchlosťou 0,4-0,6 m/s a spĺňať kritériá prvej úrovne certifikácie „athmosphères explosibles“ (ATEX). Podnik hľadá strojársku spoločnosť, ktorá je schopná vyvinúť a postaviť zdvíhacie riešenie.

BRES20230221004: Španielska spoločnosť špecializujúca sa na udržateľné biohnojivá hľadá partnerov na trhu s biohnojivami, ktorí majú záujem dostať sa na španielsky trh na základe obchodných dohôd
Spoločnosť so sídlom v Španielsku, ktorá sa špecializuje na výrobu a distribúciu organických poľnohospodárskych vstupov používaných ako biohnojivá, hľadá na základe obchodnej dohody nových partnerov, ktorí by im pomohli dostať sa na španielsky trh a rozšíriť produktové portfólio španielskej spoločnosti.

BRRO20230221009: Rumunská spoločnosť hľadá výrobcov solárnych / fotovoltaických produktov (invertory, fotovoltaické panely, montážna konštrukcia fotovoltaických panelov, solárny / fotovoltaický kábel, konektory a príslušenstvo fotovoltaického systému) na základe obchodnej dohody
Rumunská spoločnosť pôsobiaca ako jedinečný zástupca niekoľkých spoločností v stavebnom sektore hľadá výrobcov/distribútorov solárnych / fotovoltaických produktov (invertory, fotovoltaické panely, montážna konštrukcia fotovoltaických panelov, solárny / PV kábel, konektory a príslušenstvo fotovoltaického systému) pre vstup na rumunský trh, na základe obchodnej zmluvy.

BRFI20230213015: Fínsky MSP hľadá výrobcu opaľovacích fólií
Fínsky MSP hľadá výrobcu opaľovacích fólií pre svoj roletový produkt. Vonkajší povrch fólie by mal byť vysoko reflexný (strieborná farba) a vnútorný povrch by mal byť nereflexný (sivá farba). Očakávaným typom partnerstva je dodávateľská dohoda s dlhodobou spoluprácou.

BRLU20230221023: Luxemburská dovozná/vývozná spoločnosť hľadá výrobcov v EÚ špecializovaných na rezanie kovov a vstrekovanie malých dielov na výrobu stojanu z nehrdzavejúcej ocele
Luxemburská spoločnosť pôsobiaca v oblasti dovozu a vývozu rôznych tovarov a riešení najvyššej triedy v Luxembursku a v zahraničí hľadá dodávateľov so sídlom v EÚ, ktorí sa špecializujú na rezanie kovov a vstrekovanie malých dielov na výrobu dielov pre stojan z nehrdzavejúcej ocele.

BRFR20230216018: Francúzsky start-up hľadá priemyselných partnerov a dodávateľov pre svoje inovatívne zariadenie proti zadrhnutiu, aby sa zabránilo nehode
Francúzsky start-up hľadá skúsených európskych dodávateľov a výrobcov, aby uviedol na trh svoje zariadenie proti zadrhnutiu.

BRSE20230222009: Hľadá sa výrobca papierových kvetinových sponiek a iných podobných produktov (6-8 miliónov kusov každý rok), ktoré budú predávať školáci vo Švédsku, aby získali prostriedky na charitu.
Švédska charitatívna organizácia a organizácia pre práva detí hľadá nových dodávateľov so sídlom v Európe na výrobu papierových kvetinových sponiek a troch ďalších podobných produktov, ktoré sa každý rok dodávajú v novej farebnej verzii. Charita je pripravená uzavrieť dodávateľskú zmluvu a hľadá dlhodobé vzťahy so spoľahlivými dodávateľmi, ktorí dokážu spracovať veľké množstvá umelých produktov a ktorí majú skúsenosti s balením a logistikou. Dodávateľ pravdepodobne pôsobí na trhu darčekov.

BRDK20230222023: Dánska spoločnosť hľadá európskych dodávateľov pletených náramkov.
Dánska spoločnosť hľadá špecializovaných európskych dodávateľov pletených náramkov.

BRDK20230222024: Dánska spoločnosť hľadá európskych veľkoobchodných dodávateľov domácich dekorácií a/alebo hračiek vyrobených z dreva.
Dánska spoločnosť má obchod s rôznymi druhmi produktov pre turistov a hľadá dodávateľov rôznych produktov.

BRIT20230223005: Historický krytý trh v Toskánsku hľadá ďalšie kryté trhy v Európe.
Historický krytý trh v Toskánsku, ktorý zahŕňa 100 maloobchodných predajcov, hľadá ďalšie kryté trhy v Európe, aby mohol začať obchodnú spoluprácu a recipročne ponúkať distribučné služby maloobchodníkom na oboch trhoch.

BRFR20230223006: Systém akustického tlmenia pre svetlá odpadu satelitov
Spoločnosť zaoberajúca sa nosnými raketami, ktorá vyvíja rad malých nosných rakiet, hľadá systém akustického útlmu pre svoju kapotáž, aby sa znížilo akustické prostredie, ktoré satelit vníma počas fázy štartu.

BRFR20230217011: Francúzsky MSP hľadá výrobcu ľanového plátna na základe subdodávateľskej zmluvy
Francúzsky MSP, ktorý sa špecializuje na výrobu drevených rámov s plátnom, hľadá európsku spoločnosť schopnú vyrobiť plátno podľa špecifikácií. Spoločnosť hľadá dlhodobého dodávateľského partnera v Európe.

BRFR20230223002: Veľké nádrže typu 1 sú vyhľadávané na skladovanie vodíka v morských podmienkach
Francúzska spoločnosť vyvíja nový koncept výroby energie, ktorá si vyžaduje skladovanie prostredníctvom vodíka. Plynný vodík by sa mal skladovať vo veľkých nádržiach s objemom minimálne 1000 litrov pri tlaku 50 barov a 100 barov. Nádrže budú prevádzkované v morských podmienkach (slaná atmosféra). Hľadá sa obchodná dohoda.

BRFR20230224002: Hľadajú sa flexibilné vodíkové potrubia
Francúzska spoločnosť vyvíja nový koncept výroby energie, ktorá si vyžaduje skladovanie prostredníctvom vodíka. Plynný vodík by sa držal v nádržiach, ktoré by boli navzájom prepojené flexibilnými rúrkami. Tieto potrubia by mali odolávať tlaku minimálne 350 barov. Pre tieto flexibilné potrubia používané v morských podmienkach sa navrhuje obchodné partnerstvo.

BRLV20230224004: Medzinárodná spoločnosť z Lotyšska hľadá spoločnosti, ktoré majú záujem nájsť spoľahlivého logistického partnera.
Sme súčasťou najväčšej španielskej logistickej spoločnosti. Naša kancelária sa nachádza v pobaltských štátoch, Lotyšsko - Riga. Hľadáme spoločnosti, ktoré majú záujem nájsť spoľahlivého partnera pre logistiku. Ponúkame kompletnú logistiku - námornú, leteckú, cestnú, železničnú nákladnú dopravu, skladové služby, poistenie nákladu a clo. Môžeme posielať do až 95% sveta.

BRLV20230224008: Veľkoobchod so zdravotníckymi pomôckami hľadá chirurgické, dialyzačné, ošetrovanie rán, laboratórne reagencie, testovacie prúžky, stentové a katétrové produkty, ako aj iné medicínske produkty
Aktívne vyhľadávanie partnerov v EÚ, Ukrajine, Turecku, ktorí sú pripravení dodať zdravotnícke vybavenie alebo iné produkty súvisiace s medicínou.

BRES20230227014: Španielsky MSP hľadá partnerov, ktorí by sa stali distribútormi/poradcami pre ich inžiniersky softvér
Španielsky MSP hľadá partnerov so záujmom stať sa distribútormi alebo poradcami. Ide o post-procesingový balík ďalšej úrovne v štrukturálnej analýze pomocou techniky konečných prvkov (FEA), s funkciami pre automatizáciu, ktoré na trhu neexistujú. Táto technológia predstavuje veľký rozdiel z hľadiska obrovskej úspory času a zlepšenia pracovného toku.

BRDK20230228020: Dánsky MSP hľadá dodávateľov látok na výrobu záchranných viest.
Dánsky MSP so sídlom v severnej časti Dánska hľadá dodávateľa látok, ktoré sú certifikované na použitie na záchranné vesty. Záchranná vesta je pozoruhodná tým, že je vyrobená z pružnej látky (materiál podobný plavkám), a preto MSP hľadajú dodávateľov látok certifikovaných podľa ISO12402-7.

BRDK20230228021: Dánsky MSP hľadá výrobcu jazdeckých nohavíc.
Dánsky SME hľadá výrobcu inovatívnych jazdeckých nohavíc. SME vytvorilo vodeodolné, priedušné a strečové jazdecké nohavice a hľadá dlhodobého výrobného partnera, ktorý dokáže vyhovieť dizajnu spoločnosti a použiť materiál, ktorý si spoločnosť vybrala.

BRUA20230228023: Ukrajinská spoločnosť, výrobca cukroviniek Brittles (kozinak), sladených brusníc a ovocných kvapiek "Montpensiers" hľadá distribútorov
Výrobný závod sa nachádza na Ukrajine. Hlavnou činnosťou spoločnosti je výroba cukroviniek: Brittles (kozinky) z orechov a semien, pocukrovaných brusníc a ovocných kvapiek "Montpensier". Spoločnosť hľadá obchodných partnerov (distribútorov, veľkoobchodníkov, maloobchodných predajní) na dohodu o distribučných službách.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  1.3.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 483 krát | Zdieľajte na facebooku