Technologické požiadavky marec I/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za prvú polovicu mesiaca marec 2023.

TRES20230301008: Zrýchlený test dažďovej erózie na overenie leteckého materiálu
Technologické centrum nachádzajúce sa na severe Španielska je vyhľadávaným laboratóriom alebo technologickým centrom poskytovateľa testovacích služieb pre letecký sektor, ktorý má schopnosť a skúsenosti vykonávať „zrýchlený test dažďovej erózie“ na overenie vlastností materiálov vyvinutých v prostredí prebiehajúceho výskumného projektu.

TRDE20230303006: Spolupráca na in-vitro diagnostike pre aplikácie v mieste potreby
Nemecký MSP pracuje v oblasti mikrofluidných systémov Lab-on-a-Chip pre aplikácie v mieste potreby, ako je diagnostika in vitro (veterinárna a humánna) a analýzy potravín. Spoločnosť chce rozšíriť svoje produktové a aplikačné portfólio a hľadá partnerov, ktorí vyvinuli testy a chcú ich preniesť do prostredia Lab-on-a-Chip napríklad v rámci obchodných dohôd s technickou pomocou, dohody o technickej spolupráci alebo dohody o výskumnej spolupráci.

TRDE20230303007: Spolupráca na integrácii mikrofluidného biosenzora
Nemecký MSP pracuje v oblasti mikrofluidných systémov Lab-on-a-Chip pre aplikácie v mieste potreby, ako je diagnostika in vitro (veterinárna a humánna) a analýzy potravín. Spoločnosť chce rozšíriť svoje produktové a aplikačné portfólio a hľadá partnerov, ktorí chcú integrovať svoj biosenzor(y) do samostatného mikrofluidného prostredia v rámci dohôd o technickej spolupráci alebo dohôd o výskumnej spolupráci so vzájomnými marketingovými možnosťami.

TRNL20230310001: Holandská spoločnosť hľadá riešenie nasledujúcej výzvy: 'Ako môžeme stabilne nakladať palety bez použitia baliacej fólie? '
Holandská spoločnosť ako jeden z popredných poskytovateľov logistických služieb na svete spúšťa rôzne iniciatívy a projekty na minimalizáciu vplyvu organizácie na životné prostredie vo všetkých jej lokalitách. Jedna z týchto iniciatív sa zameriava na baliacu fóliu používanú holandskou spoločnosťou. Jedná sa o stretch fóliu, ktorá sa používa len raz na bezpečné zabalenie palety obsahujúcej kartónové krabice. Po prevzatí a rozbalení je fólia buď zlikvidovaná alebo recyklovaná

TRGB20230310007: Dlhoročný britský výrobca textílií na báze vlny na rôzne priemyselné účely hľadá technické znalosti, aby pomohol pri vývoji nových aplikácií a produktov v rámci dohody o spolupráci pri výskume
Tento dlhoročný výrobca textilu v Spojenom kráľovstve má osobitné odborné znalosti vo výrobe produktov na báze vlny pre priemyselné a komerčné aplikácie. Doterajšie príklady zahŕňajú produkty na použitie pri výrobe hudobných nástrojov, pekárenských pásov, tlačiarenských prikrývok a absorpcie rozliatych chemikálií. Teraz hľadá partnerov s technickou expertízou v rámci dohody o spolupráci pri výskume s cieľom vyvinúť nové produkty pre iné výrobné aplikácie.

TRNL20230314011: Alternatíva používania neudržateľných čistiacich rukavíc.
Ako môžeme znížiť náš dopad na životné prostredie v jednorazových rukaviciach (vyrobených z nitrilu), berúc do úvahy požiadavky na hygienu a bezpečnosť?

TRIT20230314023: Návrh a konštrukčná optimalizácia drevostavieb
Würth Srl sa snaží poskytnúť svojim zákazníkom väčšiu podporu počas fázy projektovania budov a chce umožniť projektantom vyvinúť inovatívnejšie riešenia so zvýšenou kvalitou prostredníctvom Würth FutureTimber Challenge. Spoločnosť hľadá inovatívne riešenia pre:
1) povzbudiť zákazníkov, aby prijali prístup orientovaný na prefabrikáciu;
2) optimalizovať súlad medzi fázou návrhu a výstavby, aby sa znížilo množstvo prerábok na mieste;
3) Zjednodušte správu technickej dokumentácie

TRIT20230314034: Trvanlivosť a lepšia údržba drevostavieb
Würth Srl hľadá produkty a riešenia, technológie a procesy, hardvér a softvér, ktoré dokážu:
- Zvýšená odolnosť drevostavieb
- Optimalizujte štandardnú údržbu a vyhnite sa ďalšej núdzovej údržbe

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  16.3.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 445 krát | Zdieľajte na facebooku