Obchodné požiadavky apríl I/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú polovicu mesiaca apríl 2023.

BRPL20230403019: Poľský výrobca produktov prírodnej medicíny hľadá dodávateľa esenciálnych olejov
Hľadá sa dodávateľ esenciálnych olejov pre výrobcu produktov prírodnej medicíny na základe dodávateľskej zmluvy.

BRCA20230403038: Kanadská IT spoločnosť hľadá partnerov na vývoj technológie 3D tepelného modelovania založenej na snímaní snímok z dronov.
Našim klientom je kanadská IT spoločnosť, ktorá hľadá partnerov na vývoj technológie 3D tepelného modelovania. Táto technológia by bola založená na snímkach z dronov zachytených pomocou tepelnej optiky. Náš klient hľadá partnerov pre vývoj technológií a budovanie zariadení na demonštráciu a overenie konceptu, s ktorými by mohol uzavrieť obchodnú zmluvu.

BRGR20230307015: Grécka spoločnosť špecializujúca sa na výživové doplnky s medicínskym využitím hľadá distribútorov, obchodných zástupcov, agentov a veľkoobchodníkov.
Ide o grécku spoločnosť špecializujúcu sa na vývoj a výrobu prírodných výživových doplnkov s medicínskym využitím. Jeho hlavným produktom je typ bylinnej kapsuly na báze opuncie (opuntia ficus indica), ktorá pomáha ženám s gynekologickými poruchami, ako je endometrióza, dysmenorea a dyspareynia.

BRSE20230405009: Švédsky start-up hľadá výrobcu pracovných odevov pre svoje blížiace sa uvedenie asfaltových topánok
Švédsky start-up sa snaží uviesť na trh vlastnú asfaltovú topánku. Preto spoločnosť hľadá výrobcu schopného vyrábať požadované produkty podľa dizajnu, rozmerov a funkcií spoločnosti.

BRDE20230406011: Nemecký dovozca rýb a morských plodov hľadá vegánske alebo vegetariánske alternatívy rýb a morských plodov, ponúka sa dodávateľské zmluvy
Renomovaný dovozca rýb a morských plodov na nemecký trh by rád rozšíril svoje produktové portfólio o vegánske alebo vegetariánske náhrady rýb/morských plodov. V rámci dodávateľských zmlúv je ponúkaná dlhodobá spolupráca s dodávateľmi rybích alternatív.

BRIT20230406010: Talianska spoločnosť servisných a stavebných služieb (ropa a plyn, petrochémia, energetika a energetika, strojárstvo, tesárstvo kovov, potrubia) hľadá partnerov
Talianska spoločnosť zaoberajúca sa údržbou a stavebníctvom (pre sektory: Ropa a plyn, Petrochémia, Energetika a energetika, Strojárstvo, Tesárstvo kovov, Potrubia) hľadá medzinárodných partnerov. Túžbou je vytvoriť obchodné\licenčné\výrobné\služby alebo subdodávateľské zmluvy.

BRFR20230411010: Francúzska spoločnosť hľadá špičkové periférne a robotické riešenia v rámci dohôd o distribučných službách
Francúzska spoločnosť je expertom na distribúciu pokročilých riešení pre priemysel, agropotravinárstvo, bezpečnosť, stavebníctvo a maloobchod. SME má IT expertízu na zabezpečenie zmien v IT systémoch, optimalizáciu výkonu a interoperability. SME hľadá výrobných partnerov najnovšej generácie priemyselných periférií alebo robotických riešení, aby rozšírili svoje produktové portfólio v rámci obchodných dohôd.

BRLU20230413002: Luxemburská poradenská spoločnosť hľadá obchodné partnerstvá, ktoré pomôžu riešeniam a priemyselným produktom pre sektor nehnuteľností a stavebníctva vstúpiť na frankofónny trh EÚ
Konzultačná spoločnosť so sídlom v Luxembursku pôsobí v oblasti komerčného inžinierstva pre odvetvie nehnuteľností. Snaží sa rozšíriť svoje portfólio služieb, riešení a priemyselných produktov výlučne súvisiacich s týmto sektorom. Na základe obchodnej dohody sa chce skontaktovať s partnermi, ktorí by chceli vstúpiť na frankofónne trhy EÚ, konkrétne Francúzsko, Belgicko a Luxembursko.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  17.4.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 419 krát | Zdieľajte na facebooku