Obchodné požiadavky apríl II/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú polovicu mesiaca apríl 2023.

BRRO20230420001: Rumunský výrobca prírodnej kozmetiky hľadá európskych dodávateľov vrátane predajcov ekologických kartónových túb na balzam na pery na základe dodávateľských zmlúv
Rumunská spoločnosť sa špecializuje na výrobu prírodnej kozmetiky pre ženy, mužov a deti. Spoločnosť ponúka široký sortiment kozmetických produktov založených na originálnych receptúrach firmy, ako sú balzamy na pery, pleťové a telové krémy, prírodné mydlá, pleťové toniká atď. S cieľom zabezpečiť vysokú úroveň udržateľnosti svojich produktov spoločnosť hľadá nové európske dodávateľov, vrátane predajcov, schopných poskytnúť kvalitné kartónové tuby balzamu na pery. Spolupráca bude založená na dodávateľských dohodách.

BRFR20230420004: Francúzska spoločnosť hľadá dodávateľov pozinkovaných oceľových stĺpikov pre pouličné vybavenie
Francúzska spoločnosť poskytuje profesionálne vybavenie pre podniky s niekoľkými riešeniami (dopravné značky, pouličný mobiliár, prevádzky otvorené pre verejnosť, cesty a pracovisko, zeleň, sklady a továrne, materiály na podujatia). Hľadajú nových dodávateľov so sídlom v Európe, ktorí môžu poskytnúť 7 000 – 10 000 oceľových stĺpikov ročne na vybavenie ulíc.

BRLT20230420003: Litovská spoločnosť hľadá výrobcov ortopedickej obuvi na prácu na základe výrobnej alebo subdodávateľskej zmluvy.
Litovský výrobca ortopedickej obuvi expanduje, a preto hľadá partnerov v EÚ a ďalších krajinách, ktorí majú kapacitu na výrobu časti objednávok ortopedickej obuvi spoločnosti. Výrobná alebo subdodávateľská zmluva sa ponúka potenciálnym partnerom.

BRDK20230421009: Inovatívna dánska spoločnosť špecializujúca sa na BRDK20230421009 maskovanie hľadá partnerov, ktorí pracujú, vyvíjajú a vyrábajú grafén
Dánska spoločnosť, ktorá vyvíja nanoštruktúrnu multispektrálnu maskovaciu fóliu pre obrnené vozidlá a mimo nej, hľadá MSP zameraný na vývoj špičkových technológií so sídlom v EÚ, aby sa pripojil k výzve Európskeho obranného fondu s cieľom skombinovať ich nízkovlnovú technológiu s grafénovou dlhovlnovou dĺžkou adsorpčná technológia. Spoločný vývoj samozrejme zahŕňa poprojektovú dodávateľsko-výrobnú zmluvu.

BRGB20230421010: Spoločnosť na patentovanie sklenených čepelí s ekologickými a nízkouhlíkovými riešeniami hľadá akcionára na distribúciu, výrobu a reklamu produktov v Európe.
Britská spoločnosť vlastní práva na patent, ktorý zahŕňa vývoj a výrobný proces sklenených čepelí. Čepele majú široké využitie vo viacerých sektoroch a súčasťou spoločnosti je trvalá udržateľnosť s recyklovaným a recyklovateľným textúrovaným plaveným sklom ako dokonalým materiálom obehovej ekonomiky. Spoločnosť hľadá partnerstvo s potenciálnym akcionárom s organizáciou, ktorá chce uviesť na trh inovatívnu ekologickú čepeľ.

BRGB20230424015: Recyklovateľná hygienická povrchová podložka pre bezpečnejšie jedenie vyrobená z nepriepustného biologicky rozložiteľného papiera, ktorý pomáha pri eliminácii šírenia choroboplodných zárodkov, baktérií a vírusov na bežných povrchoch používaných dospelými a deťmi.
UK SME vyvíjajú recyklovateľnú jednorazovú hygienickú povrchovú podložku vyrobenú z biologicky odbúrateľného a nepriepustného papiera, ktorý eliminuje šírenie baktérií a choroboplodných zárodkov, ktoré sa nachádzajú na bežných jedálenských povrchoch. MSP by sa to chcelo zamerať na školy, nemocnice, reštaurácie a letecké spoločnosti a hľadá podporu u marketingových a obchodných zástupcov prostredníctvom zmluvy o komerčných službách.

BRRO20230420002: Rumunský predajca podlahových krytín hľadá nových dodávateľov vinylových podláh (PVC) do stredne frekventovaných priestorov na základe dodávateľských zmlúv
Rumunská spoločnosť s viac ako 25-ročnými skúsenosťami na trhu sa špecializuje na poskytovanie riešení podlahových krytín pre komerčné a obytné priestory. Ponúkané produkty zahŕňajú kobercové dlaždice, koberčeky, rohože a vinylové podlahy. S cieľom rozšíriť svoju produktovú ponuku a sieť partnerov hľadá rumunská spoločnosť nových medzinárodných obchodných partnerov schopných dodávať riešenia vinylových podláh pre oblasti so strednou premávkou. Spolupráca bude založená na dodávateľských dohodách.

BRPL20230425015: Poľská spoločnosť hľadá dodávateľov sušeného ovocia a semien, aby uzavreli dodávateľské zmluvy.
Poľská spoločnosť špecializujúca sa na obchodovanie s potravinárskymi výrobkami má záujem diverzifikovať svoje produktové portfólio. Spoločnosť hľadá medzinárodných výrobcov alebo dodávateľov sušeného ovocia a semien. Spolupráca s identifikovanými partnermi bude založená na dodávateľských dohodách.

BRPL20230425020: Poľská maloobchodná spoločnosť hľadá spoluprácu s výrobcami a dodávateľmi mäsových konzerv a spracovaného mäsa
Poľská spoločnosť špecializujúca sa na obchodovanie s potravinárskymi výrobkami má záujem diverzifikovať svoje produktové portfólio. Spoločnosť hľadá medzinárodných výrobcov/dodávateľov mäsových konzerv a spracovaného mäsa. Spolupráca bude založená na dodávateľských dohodách.

BRUA20230331006: Ukrajinská strojárska spoločnosť Vostok hľadá možnosti participácie na projektoch rozvoja a modernizácie železničnej dopravy (lokomotívy, vagóny), ako aj všeobecného strojárstva.
Ukrajinská spoločnosť z Kyjeva (10 rokov skúseností v medzinárodných projektoch) sa špecializuje na projektovanie a modernizáciu železničnej dopravy. Plní úlohy pre modernizáciu konštrukčných útvarov, systematizáciu a digitalizáciu projektovej dokumentácie pre priemyselné podniky. Vyvíja pokyny krok za krokom pre pracoviská s možnosťou používania nástrojov AR. Záujem o možnosť práce na diaľku.

BRDK20230426007: Dánska spoločnosť hľadá európskych dodávateľov (značky) dojčenského a detského vybavenia, aby doplnili existujúci dodávateľský reťazec.
Dánska spoločnosť dovážajúca a distribuujúca značky po celej Škandinávii hľadá ďalších dodávateľov (s vlastnými značkami) dojčenského a detského vybavenia.

BRLU20230426009: Luxemburský vývojár konceptu záchrannej obuvi hľadá podrážku a/alebo výrobcu obuvi na základe výrobnej alebo licenčnej zmluvy
Luxemburská spoločnosť vyvinula patentované riešenie na záchranu života vo forme identifikačnej kapsuly a systému GPS (na želanie) vloženého do podrážky topánky. Výrobcovia obuvi a/alebo podrážok sa vyhľadávajú na základe licenčných a výrobných dohôd alebo spoločného podniku.

BRES20230426012: Španielsko-anglický sprostredkovateľský obchodný zástupca, ktorý hľadá príležitosti na partnerstvo so spoločnosťami v sektore výroby priemyselných produktov, strojov a strojárstva, aby im pomohol vstúpiť alebo rozšíriť svoju prítomnosť na španielskom trhu
Španielsko-anglický zástupca ponúka svoje služby obchodného sprostredkovateľa spoločnostiam v sektore výroby priemyselných produktov, strojárskej výroby a strojárstva, ktoré majú záujem predávať svoje produkty na španielskom trhu a ďalej rozvíjať akékoľvek vytvorené prepojenia. Hľadá partnerstvo na základe obchodnej zmluvy.

BRSE20230414003: Švédsky start-up hľadá výrobcu okuliarov
Švédsky start-up s vlastným konceptom okuliarov hľadá skúseného výrobcu okuliarov schopného vyrábať produkty spoločnosti.

BRGR20230427005: Grécka továreň hľadá recyklované a recyklovateľné suroviny (polyetylén).
Grécka spoločnosť, ktorá vyrába obaly z polyetylénu s nízkou (LDPE) a vysokou hustotou (HDPE) a polypropylénu (PP), ako aj biologicky odbúrateľné materiály na báze škrobu, hľadá výrobcov recyklovaných a recyklovateľných surovín z nízkotučného polyetylénu (LDPE) a vysokým polyetylénom (HDPE) s cieľom uzavrieť obchodnú dohodu s technickou pomocou.

BRGB20230428024: Výrobca vysokokvalitných drevených výrobkov využívajúcich drevo z trvalo udržateľného zdroja je vyhľadávaný pre novú dizajnérsku spoločnosť, ktorá vyvinula prenosný modulárny stolový organizér.
Britská spoločnosť navrhla a vyvinula modulárny stolový organizér, ktorý možno prispôsobiť potrebám každého človeka. Využitím vertikálneho priestoru nad pracovným stolom alebo malým pracovným priestorom organizátor zanechá neporiadok a ponecháva viac miesta pre papiere, notebook, PC, monitor a/alebo iné zariadenia. Hľadajú výrobcu drevených výrobkov, ktorý používa drevo z trvalo udržateľných zdrojov na výrobu vysokokvalitných hotových drevených prototypov a produktov.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  2.5.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 422 krát | Zdieľajte na facebooku