Obchodné požiadavky máj I/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú polovicu mesiaca máj 2023.

BRLV20230509011: Lotyšská škola kódovania hľadá spoluprácu so spoločnosťami, ktoré hľadajú IT špecialistov
Lotyšská spoločnosť je intenzívny kódovací bootcamp so sídlom v Lotyšsku, ktorý ponúka komplexné školenia v jazykoch Java, C#, PHP a vývoj webových aplikácií. Chcú spolupracovať s obchodnými partnermi a spoločnosťami, ktoré hľadajú talentovaných vývojárov softvéru do svojich tímov. Lotyšská spoločnosť slúži ako spojenie medzi týmito spoločnosťami a najlepšími novými vývojármi.

BRFI20230425019: Fínsky MSP hľadá výrobcu puzdier na slnečné okuliare
Fínsky MSP hľadá ekologicky udržateľného výrobcu slnečných okuliarov/puzdier na okuliare. Puzdrá by mali byť tvrdé, mäkké puzdrá alebo vrecká nie sú prijateľné. Partnerstvo by malo byť dlhodobá dodávateľská dohoda.

BRPL20230511009: Viacodvetvový veľkoobchod, dovozca a distribútor domácej a záhradnej techniky z Poľska hľadá výrobcov z celého sveta
Viacodvetvový veľkoobchod, dovozca a distribútor domácej a záhradnej techniky z Poľska hľadá na základe distribučnej zmluvy výrobcov z oblasti ponuky produktov zo široko chápanej kategórie dom a záhrada.

BRPL20230511010: Viacoborový veľkoobchod, dovozca a distribútor detských potrieb z Poľska hľadá skúseného dodávateľa detských kočíkov a postieľok (postieľok).
Viacoborový veľkoobchod, dovozca a distribútor detských potrieb z Poľska hľadá skúseného dodávateľa detských kočíkov a postieľok (postieľok) pre deti na základe distribučnej zmluvy.

BRLU20230512002: Luxemburská spoločnosť hľadá priamych výrobcov inovatívnych trhovo špecifických PVC záplat, aby spolupracovali na základe dodávateľskej alebo výrobnej zmluvy
Luxemburská spoločnosť hľadá priamych výrobcov viacfarebných PVC záplat s háčikom a slučkou. Snažíme sa o spoluprácu pri výrobe viacerých sérií 50-200 ks na základe dodávateľa, výrobnej zmluvy alebo subdodávok.
BRTR20230512019: Výrobní partneri pre analógovú hernú klávesnicu
Turecká spoločnosť pre herné zariadenia vyvinula analógové hry. Klávesnica, ktorá dokáže rozpoznať stlačenie klávesov a poskytnúť tak používateľom lepšie ovládanie. Analógové klávesnice môžu nahradiť používateľské vstupné zariadenia, ako sú joystick, d-pad a volanty, úpravou odozvy v hre podľa tlaku na klávesy klávesnice. Spoločnosť hľadá partnerov na výrobu klávesnice na základe zmluvy o outsourcingu.

BRPL20230511011: Viacodvetvový veľkoobchod, dovozca a distribútor z Poľska hľadá výrobcov drevených hračiek.
Viacodvetvový veľkoobchod, dovozca, distribútor drevených hračiek z Poľska hľadá výrobcov po celom svete na základe distribučnej zmluvy.

BRSE20230515008: Startup FemTech hľadá trvalo udržateľných súkromných a bielych výrobcov produktov pre zdravie a hygienu žien
Švédsky startup v oblasti FemTech chce pridať rad fyzických produktov na doplnenie platformy pre digitálne zdravie a pohodu.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétna profil nás prosím kontaktujte mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  16.5.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 314 krát | Zdieľajte na facebooku