Obchodné požiadavky december I/2023

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú polovicu mesiaca december 2023.

BRSE20231201006: Švédska spoločnosť – globálny líder vo výrobe doplnkov stravy hľadá partnerstvá v oblasti zmluvnej výroby po celom svete
So sídlom v južnom Švédsku je popredným hráčom v potravinárskom priemysle, ktorý sa špecializuje na výrobu doplnkov stravy. S rozsiahlou medzinárodnou prítomnosťou v krajinách ako Švédsko, Nórsko, Čína, India, Stredný východ a Afrika, Švédska spoločnosť aktívne rozširuje svoj dosah v Európe, Ázii a Afrike. Cieľom spoločnosti je nadviazať strategické partnerstvá so zmluvnými výrobcami, ktorí majú certifikáty GMP a Halal, aby zvýšili svoj podiel na globálnom trhu.

BRGB20231204006: MSP so sídlom v Spojenom kráľovstve, ktorý sa špecializuje na športové doplnky, hľadá výrobné služby na výrobu plastovej rukoväte s nylonovými a nerezovými štetinami prostredníctvom obchodnej dohody
Rastúci britský podnik zaoberajúci sa športovým príslušenstvom, pripravený na medzinárodnú expanziu, je vo vleku vytvárania inovatívneho športového produktu. SME aktívne hľadá špecializovaných výrobcov plastov, ktorí sú zdatní v lisovaní, výrobe a celkovo výrobných procesoch pre plánované športové príslušenstvo. Požadovaná spolupráca sa predpokladá prostredníctvom komplexnej obchodnej dohody s potenciálnymi partnermi, ktorí sa zaviazali k dokonalosti vo výrobe foriem a plastov.

BRPL20231201020: Poľský investor hľadá realitné kancelárie a maklérov pripravených na predaj bytov pri poľskom mori.
Rodinný poľský realitný a stavebný podnik špecializujúci sa na výstavbu kvalitných bytových a nebytových budov a hotelov by rád nadviazal spoluprácu s realitnými kanceláriami a realitnými maklérmi na základe obchodnej dohody. Očakáva sa, že zahraniční partneri budú pre klientov vyhľadávať komfortné a prémiové apartmány v štýle Hampton, ktoré sa nachádzajú 250 metrov od mora.

BRIT20231205016: Talianska spoločnosť, ktorá vedie techniky optickej mikroskopie s vysokým rozlíšením hľadá spoluprácu a partnerstvá na rozšírenie svojej technológie v oblasti biologického výskumu a klinickej medicíne
Spoločnosť je spin off jedného z najýznamnejších výskumných technologických inštitútov v Taliansku, ktorý je priekopníkom nových technológie v oblasti optickej mikroskopie. S viac ako 10 ročnými výskumnými skúsenosťami v oblasti nových techník optickej mikroskopie, detektorov, a sracovania obrazu, sa spoločnosť snaží rozšíriť zobrazenie živých buniek v super rozlíšení v kombinácii s časovo rozlíšenou spektroskopiou do všetkých výskumných laborátorií, nemocníc a moderných lekarských stredísk.

BRMT20231206004: Spoločnosť z Malty hľadá distribútorov ryže a iných potravín na základe obchodnej spolupráce
Spoločnosť reprezentuje výrobcov ryže a iných podobných potravín z Ázie a Stredného východu a hľadá európskych kupcov na základe obchodnej dohody.

BRKR20231208004: Stredne veľká kórejská strojárska spoločnosť hľadá dizajnérsku spoločnosť na vypracovanie detailných a jednoduchých návrhov CAD výkresov plynu, čistenia odpadových vôd a priemyselného závodu na základe zmluvy o outsourcingu
Kórejská stredne veľká strojárska spoločnosť prevádzkuje viac ako 100 stavieb polovodičových, zobrazovacích, plynárenských, čistiarní odpadových vôd a priemyselných závodov. Na zvýšenie efektivity v procese navrhovania spoločnosť hľadá európske dizajnérske spoločnosti, ktoré poskytujú návrh dizajnu alebo detailný dizajn, spolupracujú s vlastným dizajnérskym tímom na základe zmluvy o outsourcingu

BRPL20231206020: Poľská spoločnosť hľadá zahraničné kontakty na realizáciu pokročilých projektov vývoja softvéru
Spoločnosť zaoberajúca sa vývojom softvéru potrebuje obchodných partnerov, pre ktorých môže realizovať Projekty

BRBE20231207025: Rýchlo rastúca belgická spoločnosť hľadá trvalo udržateľného európskeho partnera na výrobu menšturačnej spodnej bielizne a plaviek. Partner by mal garantovať vysokú kvalitu produktov a používať trvalo udržateľné materiály (Oekotex STANDARD 100, bez použitia PFAS, PFAO)
Spoločnosť sa špecializuje na kvalitné bambusové nohavičky pre optimálny menštruačný komfort. Hypoalergénne a so štvorvrstvovou štruktúrou pre vynikajúcu absorpciu, dôraz je kladený na zabezpečenie bezpečnosti pre zákazníkov (tínedžerov a ženy). Ich partner by mal zabezpečiť, aby prvoradá kvalita zostala prioritou.
Okrem toho ponúkajú menštruačné plavky a uprednostňujú partnera s výrobnými kapacitami plaviek.

BRAT20231212004: Rakúska SME navrhujúca každodenné tričká pre ľudí s jedinečnými tvarmi tela hľadá výrobcu na výrobu bavlnených tričiek.
Rakúsky MSP, ktorý sa venuje navrhovaniu a predaju špeciálne navrhnutých tričiek prispôsobených ľuďom, ktorí často chodia do posilňovne, a preto majú jedinečné tvary a proporcie tela. So zameraním na udržateľnosť vytvárajú jedinečnú a inkluzívnu značku tričiek vhodnú na každodenné nosenie.

BRSE20231214004: Švédsky MSP hľadá oceľový drôt ťahaný za studena na použitie v inovatívnom nástroji na rezanie skla
Švédsky MSP v oblasti odstraňovania čelných skiel hľadá výrobcu oceľového drôtu ťahaného za studena na dlhodobú výrobnú zmluvu.

BRSE20231214009: Švédsky start-up hľadá výrobcu strojov na plnenie fliaš
Švédska spoločnosť sa snaží znížiť plastový odpad spôsobený jednorazovými plastovými fľašami vývojom a distribúciou stacionárneho plniaceho systému. Na realizáciu a komercializáciu tejto inovácie spoločnosť hľadá skúseného výrobcu strojov na plnenie fliaš, ktorý dokáže vyvinúť systém plnenia do fliaš podľa požadovaných funkcií a výkonu.

BRPL20231215005: Poľská spoločnosť hľadá distribútorov pre svoje produkty na báze kolostra a hľadá nové suroviny v prírodnej medicíne a doplnkoch výživy
Spoločnosť hľadá distribútorských partnerov pre produkty vyrobené z kolostra alebo možnosť uvedenia produktov na trh pod značkou partnera. Okrem toho hľadá nové suroviny v oblasti prírodnej medicíny, prírodné doplnky a prírodné zložky, ktoré možno použiť v doplnkoch a kozmetike

BRSE20231215013: Švédsky MSP hľadá technického textilného partnera pre špecializované výroby
Švédska spoločnosť v oblasti technického textilu hľadá výrobného partnera a subdodávateľa v oblasti technického textilu na výrobu tašiek, batohov, vreciek na náradie, opaskov – bezpečnostných pásov, popruhov na krk. Spoločnosť hľadá partnera, ktorý má moderný strojový park a je v súlade s certifikáciami ISO 9001 / ISO 14001 alebo tých, ktorí majú v úmysle získať tieto normy.

BRSI20231215011: Slovinská spoločnosť hľadá výrobcu vôní pre priemyselné strojové pranie.
Slovinská spoločnosť hľadá výrobcu vôní pre priemyselné strojové pranie. Spoločnosť hľadá partnera so skúsenosťami s výrobou vôní do pracích prostriedkov.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  18.12.2023 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 293 krát | Zdieľajte na facebooku