Technologické požiadavky február II/2024

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za druhú polovicu mesiaca február 2024.

TRDE20240220011: Hľadajú sa riešenia energetickej efektívnosti pre budovy a trvalo udržateľné stavebné materiály
Nemecká architektonická spoločnosť sa zaujíma o zlepšenie environmentálnych aspektov a energetickej účinnosti vo svojich udržateľných budovách a pasívnych domoch. Preto hľadajú trvalo udržateľné stavebné materiály a technológie energetickej účinnosti pre budovy.

TRLU20240220021: Verejná organizácia so sídlom v Luxembursku, ktorá pôsobí v oblasti EdTech, hľadá partnerstvá pre návrh digitálnych vzdelávacích nástrojov a vývoj technológie
Luxemburský klient spolupracuje so vzdelávacím, školiacim a výchovným ekosystémom na podpore prijatia a zavádzania digitálnych inovácií. Pôsobí na úrovni krajiny aj na úrovni EÚ s cieľom poskytovať služby digitálnych technológií a dizajn a produkciu mediálneho obsahu, ako aj pôsobiť ako výskumná infraštruktúra v oblasti edTech. Centrum hľadá partnerstvá pre dizajn digitálnych tréningových nástrojov a vývoj technológií.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  1.3.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 459 krát | Zdieľajte na facebooku