Obchodné požiadavky február II/2024

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú polovicu mesiaca február 2024.

BRCZ20240216004: Česká spoločnosť hľadá distribučných partnerov pre ručné detektory kontaminácie v reálnom čase a ďalšie súvisiace zariadenia a služby
Spoločnosť vyrába pokročilé optické zariadenia na hodnotenie čistoty povrchu a detekciu ropných vrstiev. Prístroje poskytujú presnú analýzu povrchovej kontaminácie, zvyškov oleja alebo oxidačných vrstiev. Zariadenia dokážu skenovať buď vybrané oblasti, alebo zložité časti. Zariadenia nevyžadujú priamy kontakt ani predbežnú prípravu vzorky. Spoločnosť hľadá distribučných partnerov so skúsenosťami a kontaktmi napríklad v oblasti čistenia priemyselných dielov, ako je automotive.

BRDK20240216015: Dánska obchodná spoločnosť zaoberajúca sa paletami hľadá výrobcov paletových rámov z recyklovaného plastu
Dánska obchodná spoločnosť zastupuje a predáva rad plastových paliet ako alternatívu k štandardným dreveným paletám. Palety sú vhodné do priemyselných odvetví, kde sú prísne hygienické podmienky, ako je potravinársky a farmaceutický priemysel. Pre rozšírenie sortimentu hľadajú výrobcov paletových rámov z recyklovaného plastu.

BRBG20240215003: Bulharská spoločnosť špecializujúca sa na veľkoobchodný a maloobchodný predaj zdravotníckych pomôcok a lekárskej kozmetiky hľadá dodávateľov
Bulharská spoločnosť s existujúcou sieťou klientov chce rozšíriť svoje portfólio. Spoločnosť veľkoobchodný a maloobchodný predaj zdravotníckych pomôcok predovšetkým z oblasti estetickej medicíny, osobných ochranných pracovných prostriedkov a bežného spotrebného materiálu a hľadajúci európski výrobcovia zdravotníckych pomôcok v oblasti estetickej medicíny a výrobca lekárskej kozmetiky.

BRGR20240219016: Grécke konzorcium vyvíja sériu inovatívnych chirurgických nástrojov a aktívne hľadá partnerstvo so zavedeným výrobcom elektro chirurgických bipolárnych kauterov.
Grécke konzorcium ponúka novú sériu chirurgických nástrojov, ktoré poskytujú jedinečný pohľad na operačnú oblasť a integrujú päť rutinných chirurgických funkcií do jedného nástroja, čím sa výrazne znižuje operačný čas a komplikácie. Konzorcium hľadá výrobcu prostredníctvom zmluvy o outsourcingu, ktorý má skúsenosti s výrobou chirurgických nástrojov podľa noriem EMA a FDA.

BRSE20240220007: Švédsky distribútor produktov starostlivosti o vlasy hľadá výrobcu vlastnej značky
Švédske vlasové štúdio a distribútor produktov vlasovej kozmetiky sa snaží outsourcovať výrobu organických produktov starostlivosti o vlasy skúsenému výrobcovi v zmysle dohody white label. Pôvodne ho vyvinula samotná spoločnosť kvôli vysokému dopytu po organických produktoch, vrátane prírodných šampónov a kondicionérov. Produkty sa predávajú prostredníctvom elektronického obchodu spoločnosti národným aj medzinárodným B2B a B2C klientom.

BRRO20240221021: Diverzifikácia oblasti a sortimentu produktov
Hľadajú strategických partnerov a priamych zákazníkov pre rozšírenie trhu o predaj nábytkových výrobkov a doplnkov, čalúnenia, konštrukcií, montážnych prvkov, laminátov a obalových materiálov.

BRFR20240221043: Francúzsky vydavateľ hľadá služby tlače na požiadanie
Francúzsky vydavateľ hľadá služby tlače na požiadanie v Európe. Dlhodobý partner musí byť schopný vytlačiť jednotku a poslať kópiu priamo zákazníkovi za konkurencieschopnú cenu.

BRFR20240221026: Francúzska spoločnosť žiada výrobcov whisky a veľkoobjemových výrobcov, aby ju doviezli vo veľkom na základe dodávateľskej zmluvy
Francúzsky liehovar a pivovar hľadá výrobcov whisky, ktorí by im dodávali whisky vo veľkom. Cieľom MSP je dovážať výrobok do Francúzska pre vlastnú značku miešania. Hľadajú sa dodávateľské dohody s výrobcami whisky a veľkoobjemovými výrobcami.

BRPL20240221031: Poľská spoločnosť hľadá komplexného dodávateľa rastlinných extraktov, polyfenolov a aminokyselín pre priemysel doplnkov stravy. Cieľom spoločnosti je urobiť revolúciu v odvetví doplnkov výživy a vytvoriť nové štandardy v boji proti starnutiu
Poľská spoločnosť je biotechnologický startup, ktorého cieľom je priniesť na medzinárodný trh pokročilý doplnok proti starnutiu. Cieľom spoločnosti je urobiť revolúciu v odvetví doplnkov a vytvoriť nové štandardy v boji proti starnutiu. Spoločnosť hľadá rôznych strategických partnerov, ktorí by prispeli k jej priekopníckemu projektu. Spoločnosť hľadá komplexného dodávateľa rastlinných extraktov, polyfenolov a aminokyselín pre priemysel doplnkov stravy

BRAT20240223005: Rakúska spoločnosť hľadá výrobcu kvalitných vtáčích búdok vyrobených z dreva alebo kovu
Rakúska spoločnosť hľadá výrobcu pre vtáčie búdky z dreva alebo kovu so silným dôrazom na udržateľnosť a kvalitu výrobkov. Svoje produkty predávajú iba online, pričom sa zameriavajú na výber produktov na základe aktuálnych predajných údajov a trendov na trhu.

BRRO20240223009: Spoločnosť zaoberajúca sa predajom autodielov a príslušenstva hľadá obchodných partnerov
Dynamická spoločnosť založená v roku 1992 hľadá obchodných partnerov z oblasti autodoplnkov pre komerčné spolupráce

BRPL20240226007: Poľský pestovateľský distribútor vína a potravín hľadá nových dodávateľov vína, kvalitných syrov a gurmánskych údenín
Poľský distribútor gurmánskych jedál a vína hľadá nových dodávateľov v Európe. Hľadajú nových európskych dodávateľov vysokokvalitného vína, syrov a údenín. Hľadajú najmä prémiových výrobcov vína zo Španielska a Portugalska, výrobcov kvalitných syrov z Talianska a Francúzska a výrobcov gurmánskych údenín z Talianska, Francúzska, Španielska a Portugalska. Nie sú vylúčení výrobcovia butikov z iných krajín. Veľmi vítaní sú aj špecializovaní obchodníci s kvalitnými potravinami.

BRSI20240226036: Slovinská spoločnosť, ktorá navrhuje a vyrába zákazkové zariadenia a stroje, hľadá partnera, ktorý by im poradil správny IT softvér/systém na odhad nákladov na základe plánov (CAD, CoCreate/NX).
Slovinská firma – rodinná firma, založená v roku 1996, sa špecializuje na navrhovanie a výrobu zákazkových zariadení a strojov podľa špecifikácie zákazníka. Spoločnosť by chcela nájsť obchodného partnera, ktorý by im poradil vhodné softvérové riešenie pre ich workflow proces pri navrhovaní a výrobe zákazkových zariadení a strojov. Spoločnosť hľadá spoluprácu prostredníctvom obchodnej zmluvy.

BRHU20240201027: Maďarský MSP zaoberajúci sa realizáciou výstavby, developmentom nehnuteľností, obchodom a poradenstvom v oblasti ľudských zdrojov hľadá obchodnú zmluvu s výrobcom alebo distribútorom.
Podnik v Maďarsku, ktorý sa zaoberá realizáciou stavieb, developmentom, obchodom a personálnym poradenstvom, hľadá možnosti rozšírenia svojho obchodného portfólia prostredníctvom obchodných zmlúv s výrobcami, ktorí hľadajú partnerov pre predaj a distribúciu v Maďarsku. napr. kozmetika, odevné výrobky, stavebné materiály. Hľadajú obchodné kontakty v rámci EÚ, ktoré sú známe svojim záväzkom k vysokej kvalite výroby.

BRFR20240205022: Hľadá sa partner pre výzvu „EUROSTARS“
Citypassenger poskytuje inovatívny ekosystém IT, siete, telekomunikácie a softvér pre kybernetickú bezpečnosť (SD) vrátane zákazníckych zariadení (SRC/UTM, prístupové body Wi-Fi), programovateľnej logickej infraštruktúry a centralizovaného riadiaceho softvéru na dohľad nad sieťou. Toto konfigurovateľné a škálovateľné riešenie odpovedá na potreby neustále sa zvyšujúceho prenosu digitálnych dát v podnikoch. Portfólio našich zákazníkov siaha od malých a stredných podnikov až po veľké spoločnosti a verejné orgány.

BRIT20240221065: Vysokoúčinný elektrický ohrievač vody
Taliansky MSP vyvinul inovatívny vodný kotol v súlade s platnými pravidlami. Spoločnosť hľadá partnerov, ktorí majú záujem začať výrobu kotlov alebo ich podporiť investičnou zmluvou. Do úvahy prichádza aj licenčná zmluva.

BRBE20240228008: Belgická spoločnosť špecializujúca sa na zastupovanie a distribúciu potravinárskych výrobkov hľadá výrobcov omáčok a obalových materiálov
Belgická spoločnosť sa špecializuje na predaj potravinárskych a nepotravinárskych produktov pre stredne veľké spoločnosti, rýchle občerstvenie a reštaurácie. Spoločnosť hľadá európskych výrobcov omáčok a obalových materiálov na dohodu o distribúcii.

BRRO20240228009: Dopravná spoločnosť so skúsenosťami v cestovnom ruchu
Spoločnosť založená v roku 1996 disponuje vozovým parkom najnovšej generácie automobilov Setra a Mercedes a hľadá obchodného partnera na prepravu skupín turistov v Rumunsku aj na území Európskej únie.

BRPT20240228011: Portugalský MSP hľadá produkty na výrobu veternej energie a zdroje monitorovania s cieľom uzavrieť zmluvu o obchodnom zastúpení alebo dohodu o distribučných službách
Portugalská spoločnosť pôsobiaca komerčne v sektoroch obnoviteľnej energie (veterná a solárna energia) a energetickej účinnosti hľadá partnerstvá (zmluva o obchodnom zastúpení alebo dohoda o distribučných službách) s inými spoločnosťami, ktoré majú inovatívne energetické riešenia alebo produkty a snažia sa o ich komercializáciu alebo distribúciu.

BRES20240228012: Španielska spoločnosť hľadá výrobcov špecializujúcich sa na upevňovacie, upevňovacie a podporné produkty pre spoluprácu na základe dodávateľskej alebo obchodnej zmluvy.
Galícijská spoločnosť so širokými skúsenosťami v distribúcii upevňovacích a podporných materiálov hľadá medzinárodných partnerov na dodávky materiálov. Spoločnosť predáva široký sortiment spojovacích a upevňovacích produktov, od kovových, plastových a chemických spojovacích materiálov až po podporné produkty, ako sú profily, svorky a príslušenstvo, ktoré spĺňajú potreby a požiadavky profesionálnych inštalatérov a hľadá výrobcov upevňovacích a podporných produktov.

BRHR20240228019: Chorvátska spoločnosť pôsobiaca v oblasti distribúcie a obchodu v sektore metalurgie ponúka zmluvu o distribučných službách a služby sprostredkovateľa obchodu
Spoločnosť z Chorvátska, pôsobiaca v sektore hutníctva, špecializujúca sa na výrobu kovových výrobkov, ale aj na distribúciu, ponúka potenciálnym partnerom z Európy aj mimo nej zmluvu o distribučných službách a služby sprostredkovateľa obchodu.

BRLV20240229002: Hľadá sa laboratórium na testovanie jedlý riad podľa nariadenia EÚ 1935/2004
Malá spoločnosť z Lotyšska, ktorá vyrába jedlý jednorazový riad z pšeničných otrúb, hľadá laboratórium, ktoré dokáže vykonať všetky potrebné testy podľa nariadenia EÚ 1935/2004, aby bol riad v kontakte s potravinami. Taniere sú vyrobené na použitie na večierkoch, podujatiach, festivaloch a pre sektor HoReCa, takže by mali byť testované na všetky možné varianty jedál.

BRIE20240227029: Írsky výrobca ručne nalievaných vonných sviečok, voskových tavenín, izbových difúzorov a izbových vôní, hľadá európskeho dodávateľa kokosového a repkového vosku
Írsky klient vytvára, vyrába a predáva ručne liate vonné sviečky, voskové taveniny, izbové difuzéry a izbové vône. Obchodné remeselné sviečky sú k dispozícii prostredníctvom mnohých obchodníkov v Írsku a priamo cez webovú stránku podniku. Klient sa špecializuje na dodávku firemných darčekov na mieru podľa svojho základného sortimentu.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  1.3.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 479 krát | Zdieľajte na facebooku