Obchodné požiadavky marec I/2024

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú polovicu mesiaca marec 2024.

BRAT20240305003: Hľadajú sa výrobcovia fliaš a viečok na tekvicový olej
Firma je obchodná spoločnosť, ktorá pôsobí najmä v oblasti elektronického obchodu a miestneho maloobchodu (B2C) a sídli v Rakúsku. Spoločnosť hľadá výrobcu sklenených fliaš a viečok na tekvicový olej. Spoločnosť hľadá produkčnú spoločnosť v Európe. Výrobná spoločnosť by mala spĺňať nasledujúce požiadavky: kvalitný výrobca, prototyp pred prvou objednávkou, rýchla implementácia a dodávka, dlhodobé partnerstvo, kontaktná osoba na mieste.

BRAT20240305004: Rakúsky petshop hľadá európskych výrobcov ručne vyrábaných obojkov proti kliešťom za účelom podpísania dodávateľskej zmluvy.
Rakúsky klient prevádzkuje internetový obchod a obchoduje s rôznymi výrobkami pre domáce zvieratá (najmä mačky a psy). Pre tento internetový obchod momentálne hľadajú nových dodávateľov, ktorí majú voľné kapacity v oblasti výroby a ručnej práce na výrobu obojkov proti kliešťom v pomerne veľkom počte.

BRHR20240305007: Chorvátska spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výrobu vysoko výkonného športového oblečenia, najmä cyklistického oblečenia, hľadá výrobné zmluvy s potenciálnymi partnermi
Chorvátska spoločnosť, ktorá sa špecializuje na výrobu vysoko výkonného športového oblečenia, najmä cyklistického oblečenia. Ako jeden z dôveryhodných dodávateľov pre špičkovú globálnu značku hľadajú výrobné dohody s potenciálnymi partnermi.

BRFI20240215001: Fínska lodenica hľadá nových subdodávateľov a dodávateľov
Fínska lodenica vyrábajúca výletné lode, trajekty a špeciálne plavidlá hľadá dodávateľov a subdodávateľov. Potreba zahŕňa rôzne produkty, služby a technológie a nie je presne špecifikovaná, ale je otvorená pre rôzne návrhy potrebné na stavbu výletných lodí. Vyhľadávanie prebieha v 3 krokoch, vrátane prvých krátkych prezentácií, a vybrané spoločnosti sú pozvané na prezentačné podujatie na výstave Navigate expo v Turku vo Fínsku v máji.

BRPL20240129010: Poľská spoločnosť hľadá výrobcu poťahovaných fólií. Výrobca by mal ponúkať: PP (polypropylén), PE (polyetylén), PET (polyester) fólie potiahnuté silikónom ako aj fólie potiahnuté akrylovým lepidlom typu BOPP 25 MIC
Poľská spoločnosť hľadá výrobcu poťahovaných fólií. Výrobca by mal ponúkať: PP (polypropylén), PE (polyetylén), PET (polyester) fólie potiahnuté silikónom ako aj fólie potiahnuté akrylovým lepidlom typu BOPP 25 MIC

BRPL20240305017: Distribútor z južného Poľska hľadá dodávateľov syra v Európe aj mimo nej
Veľkoobchodný a maloobchodný distribútor z južného Poľska hľadá dodávateľov kvalitných syrov v Európe a iných krajinách. Zohľadní sa dohoda s dodávateľom.

BRIE20240229008: Írsky výrobca ručne liatych vonných sviečok, voskových tavenín, izbových difúzorov a izbových vôní sa snaží identifikovať európskeho výrobcu sklenených nádob
Írsky klient vytvára, vyrába a predáva ručne liate vonné sviečky, voskové taveniny, izbové difuzéry a izbové vône. Obchodné remeselné sviečky sú k dispozícii prostredníctvom mnohých obchodníkov v Írsku a priamo cez webovú stránku podniku. Klient sa špecializuje na dodávku firemných darčekov na mieru podľa svojho základného sortimentu. Klient sa snaží identifikovať európskeho výrobcu sklenených obalov pre svoje sviečky.

BRIE20240229009: Írsky výrobca ručne liatych vonných sviečok, voskových tavenín, izbových difúzorov a izbových vôní sa snaží nájsť európskeho dodávateľa trvalo udržateľných obalov
Írsky klient vytvára, vyrába a predáva ručne liate vonné sviečky, voskové taveniny, izbové difuzéry a izbové vône. Obchodné remeselné sviečky sú k dispozícii prostredníctvom mnohých obchodníkov v Írsku a priamo cez webovú stránku podniku. Klient sa špecializuje na dodávku firemných darčekov na mieru podľa svojho základného sortimentu. Klient sa snaží nájsť európskeho dodávateľa trvalo udržateľných obalov pre svoj sortiment.

BRSE20240306008: Švédsky MSP s vlastným zdvíhacím zariadením hľadajúcim výrobcu na výrobu oceľových rúčok pripojených k zariadeniu
Švédska spoločnosť s vlastným zdvíhacím zariadením na ergonomické a efektívne premiestňovanie ťažkých predmetov hľadá výrobcu, najlepšie v rámci EÚ, schopného vyrobiť a dodať kovové rukoväte pripevnené k zdvíhaciemu zariadeniu podľa špecifikácií švédskej spoločnosti.

BRLV20240311002: Vyžaduje sa dodávateľ biologických a konvenčných tekvicových semien
S cieľom rozšíriť svoju produkciu hľadá malá farma z Lotyšska dodávateľa tekvicových semien. Spoločnosť hľadá lúpané tekvicové semienka v dĺžke 10 mm alebo viac biologického a/alebo konvenčného pôvodu. Farma spočiatku hľadá malé testovacie šarže 15-30 kg s možnosťou ďalšieho rozšírenia výroby a predaja.

BRPL20240306002: Poľská spoločnosť hľadá výrobcu silikónových separačných papierov. Výrobca by mal ponúkať výrobky s rôznou gramážou v listoch a kotúčoch.
Poľská spoločnosť hľadá výrobcu silikónových separačných papierov. Výrobca by mal ponúkať výrobky s rôznou gramážou v listoch a kotúčoch. Silikónový papier by sa mal používať v mnohých odvetviach priemyslu (vrátane špeciálneho papiera na pečenie pre styk s potravinami).

BRES20240313002: Španielska spoločnosť prefabrikovaných drenážnych a infiltračných potrubí hľadá obchodných zástupcov a distribútorov po celej Európe
Výrobca plastových surovín a polystyrénových granúl s dlhoročnými skúsenosťami v odvetví vyvinul systém prefabrikovaných drenážnych a vsakovacích potrubí 3 v 1 a je ochotný podpísať obchodnú dohodu o internacionalizácii produktu.
 
  15.3.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 347 krát | Zdieľajte na facebooku