Technologické požiadavky marec II/2024

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za druhú polovicu mesiaca marec 2024.

TRDE20240320007: Ultra výkonný a ľahký akumulátor pre malé lietadlá
Nemecký MSP sa snaží optimalizovať hnacie ústrojenstvo osobného lietadla s elektrickým vertikálnym vzletom a pristátím (eVTOL) pre mestskú vzdušnú mobilitu (UAM), ktoré sa plánuje dostať do sériovej výroby. Preto hľadajú ľahké batérie s vysokým výkonom a stabilitou napätia. Hľadanými partnermi sú vývojári a výrobcovia batérií pre technické alebo obchodné dohody. Úlohy, ktoré je potrebné vykonať, sú identifikácia montážnych batériových článkov a ich montáž.

TRHU20240319001: Maďarská spoločnosť hľadá zdravotníckych partnerov, aby poskytli spätnú väzbu, doladili a overili ich systém automatického dávkovania tabliet.
Maďarská spoločnosť ponúka kompletné riešenie pre výdaj priemyselných a zdravotníckych produktov z ich predajných automatov. Ich stroje sú prispôsobené potrebám sektora zdravotníctva na poskytovanie osobných ochranných prostriedkov a materiálu na jedno použitie. Ich softvérový systém na mieru poskytuje kompletné logistické služby, šetrí čas pracovnej sily a znižuje odpad. Aby spoločnosť pokračovala v expanzii, hľadá obchodných agentov predávajúcich do zdravotníckeho sektora.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  2.5.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 252 krát | Zdieľajte na facebooku