Obchodné požiadavky apríl I/2024

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú polovicu mesiaca apríl 2024.

BRRO20231221001: Rumunský výrobca ručne vyrábaných dámskych tašiek hľadá dodávateľov pre kartónové obalové riešenia na základe dodávateľských zmlúv
Rumunská spoločnosť sa špecializuje na výrobu ručne vyrábaných kožených tašiek pre dámy. Produkty spoločnosti kombinujú kožu s inými nekonvenčnými materiálmi (napr. plast, drevo, hrozienka atď.) a sú dostupné v rôznych tvaroch a veľkostiach. So silným presvedčením, že obaly podporujú značku produktu, sa spoločnosť snaží diverzifikovať svoju sieť obchodných partnerov identifikáciou medzinárodných dodávateľov kartónových obalových riešení. Spolupráca bude založená na dodávateľských dohodách.

BRRO20240326025: Rumunský chemický výrobca hľadá partnerov pre obchodné sprostredkovanie (zastupiteľstvo, distribúcia).
Spoločnosť vyvinula produktový rad nenasýtených polyesterových živíc vystužených sklenenými vláknami, ako aj riešenia AdBlue pre všetky typy vozidiel s technológiou SCR; Spoločnosť vyrába a predáva autokozmetiku a čistiace prostriedky

BRDE20240403008: Hľadajú sa dekoratívne predmety
Obchodník s umeleckými a dekoratívnymi predmetmi hľadá podobných obchodníkov, ktorí by chceli predať ich tovar

BRAT20240403004: Rakúska IT platforma hľadá partnerov pre konzorcium na účasť v IT tendroch inštitúcií EÚ
Rakúska IT platforma má v úmysle rozšíriť svoje pole aktivít na výberové konania na IT služby vyhlásené inštitúciami EÚ. Hľadá preto kompetentné partnerské organizácie s cieľom vytvoriť strategické spojenectvá a vytvoriť silné konzorciá schopné úspešne konkurovať na trhu verejnej súťaže EÚ.

BRBE20240404003: Hľadá sa európsky výrobca pozinkovaných základových skrutiek.
Belgická spoločnosť pôsobiaca v oblasti montáže oceľových solárnych konštrukcií hľadá európskeho výrobcu pozinkovaných základových skrutiek.

BRPL20240404021: Spoločnosť z východného Poľska hľadá výrobcov prírodnej telovej a vlasovej kozmetiky (krémy, balzamy, šampóny, kondicionéry) na nadviazanie obchodnej spolupráce
Spoločnosť z východného Poľska poskytuje služby svetelnej terapie. Spoločnosť vytvorila vlastný rad produktov na opaľovanie v soláriách: urýchľovače opálenia, multi-bronzery, bronzery. Hľadajú výrobcov prírodnej telovej a vlasovej kozmetiky (krémy, balzamy, šampóny, kondicionéry), aby rozšírili sortiment v stacionárnych salónoch.

BRPL20240405006: Poľský udržateľný výrobca bytového textilu hľadá výrobcov perkálovej bavlny, organickej bavlny, ľanu, vafľovej bavlny, hodvábu, vlny a bavlnených prikrývok, uterákov a závodov na konečnú úpravu bavlny.
Poľský udržateľný výrobca bytového textilu pôsobiaci v Západnom Pomoransku hľadá výrobcov/tkáčovne perkálovej bavlny, organickej bavlny, ľanu, vafľovej bavlny, hodvábu, vlny a bavlnených prikrývok, uterákov a závodov na konečnú úpravu bavlny. Spoločnosť chce nadviazať dlhodobú spoluprácu v oblasti dodávateľských zmlúv.

BRDE20240408012: Nemecký internetový predajca hľadá poskytovateľa služieb spoločného balenia alebo zmluvnú baliacu spoločnosť na základe zmluvy o outsourcingu
Nemecký maloobchodný predajca spotrebného tovaru v e-shope hľadá poskytovateľa služieb spoločného balenia alebo zmluvnú baliacu spoločnosť na prebalenie trávnikových hnojív do menších obalových jednotiek. Predpokladá sa spolupráca na základe dohody o outsourcingu.

BRES20240408022: Španielska spoločnosť hľadá dodávateľov chemických činidiel
Španielska obchodná spoločnosť špecializujúca sa na komodity a chemikálie neustále hľadá nové produkty, ktoré by uspokojili potreby svojich klientov. Spoločnosť hľadá dodávateľov chemických činidiel pre široké spektrum aplikácií, konkrétne pre ropné produkty. V súčasnosti hľadáme laboratórne reagencie na priemyselné účely, ako sú okrem iného: benzén, acetón, orotolidín, paranftol.

BRTR20240408025: Turecká distribútorská spoločnosť špecializujúca sa na farmaceutický priemysel a kozmetiku pre medicínsky priemysel hľadá dodávateľov.
Turecká distribútorská spoločnosť špecializujúca sa na liečivá, kozmetiku pre medicínsky priemysel, OTC produkty a produkty osobnej starostlivosti hľadá dodávateľov a výrobcov v EÚ.

BRPL20240409001: Poľský veľkoobchod z automobilového priemyslu hľadá dodávateľov náhradných dielov a príslušenstva pre distribúciu na poľský trh
Poľská spoločnosť pôsobiaca v oblasti veľkoobchodu a maloobchodu s automobilovými dielmi a príslušenstvom hľadá zahraničných výrobcov a distribútorov všetkých druhov náhradných dielov a príslušenstva pre automobily, ktorí chcú zvýšiť predaj svojich produktov na poľskom trhu na základe zmluvy o distribučných službách.

BRFR20240409017: Francúzsky MSP hľadá extrudéry polypropylénových rúr na dohodu o výrobe
Francúzska spoločnosť navrhuje a skladá polymérové rúry. Tieto rúry sú vyrobené z polypropylénu. Výrobcovia a dodávatelia veľkých priemerov a tenkých rúrok sú vyhľadávaní pre dlhodobé partnerstvo.

BRBE20240410025: Belgická spoločnosť špecializujúca sa na dekoráciu koží a surových koží hľadá nových dodávateľov
Belgická spoločnosť predáva dekoračné kože a tiež komercializuje surové kože a kožky čerstvé alebo solené. Spoločnosť hľadá nových dodávateľov koží a koží v Európe.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  2.5.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 393 krát | Zdieľajte na facebooku