Technologické požiadavky apríl I/2024

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za prvú polovicu mesiaca apríl 2024.

TRDE20240402016: Výrobca technológie skladovania a preberania s odbornými znalosťami v oblasti technológie dopravníkov sa snaží vylepšiť prototyp a skonštruovať mini sériu mobilných schránok na balíky
Nemecký logistický start-up hľadá výrobcov skladovacích a zberných systémov na dohodu o technickej spolupráci a výrobe. Úlohou je optimalizácia prototypu mobilnej skrinky v spolupráci s nemeckou spoločnosťou a výroba malej série 6-10 kusov. Skrinka je stredobodom riešenia pre automatizované doručovanie balíkov na poslednú míľu. Do konca roka 2024 bude v európskom meste pilotne nasadený u poskytovateľa balíkových služieb.

TRDE20231102023: Nemecký Start Up hľadá partnera, ktorý im pomôže vyrobiť recept na 100% biogénne lepené konopné dosky. Horúci lis s teplotami do cca. 200 °C a tlak nad 1 N/mm² sa vyžaduje.
Nemecká spoločnosť s cieľom/víziou stať sa najudržateľnejším výrobcom drevotrieskových dosiek v Európe. Hľadajú partnera, ktorý im pomôže vyrobiť recept na 100% biogénne lepené konopné dosky. Výrobok má pevnosť v súlade s DIN EN 312 - P2 s 30% úsporou hmotnosti v porovnaní s bežnými doskovými materiálmi z dreva stromov. Výroba prebieha v podmienkach priemyselného lisovania.

TRES20240403011: Plynový izolačný systém bez SF6 hľadaný pre novú generáciu rozvádzačov
Španielsky výrobca rozvádzačov hľadá poskytovateľa plynových izolačných systémov, ktorý by do svojho procesu vývoja nových ističov začlenil technologické riešenia bez SF6. Hľadaná technológia nahradí tradičné vzduchom a SF6 izolované systémy v rozvádzačoch stredného napätia (SN) a vysokého napätia (VN) pre primárnu a sekundárnu distribúciu. Spoločnosť hľadá partnerstvo buď na základe licenčnej zmluvy alebo obchodnej zmluvy s technickou asistenciou.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  2.5.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 401 krát | Zdieľajte na facebooku