Obchodné požiadavky apríl II/2024

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú polovicu mesiaca apríl 2024.

BRTR20240416020: Turecká spoločnosť špecializujúca sa na PVC fólie, kompozitné povrchy dverí a panelové povrchy dverí, hľadá zahraničných distribútorov a maloobchodníkov.
Výroba preglejky, drevotriesky a podobných dosiek z lisovaných vlákien, dreva alebo vrstiev. Výroba dverí, okien a ich zárubní, parapetov, prahov a pod. z plastu/PVC.

BRFR20240417014: Francúzska spoločnosť hľadá výrobcov robotických produktov ochotných vstúpiť na francúzsky trh na základe dohody o distribučných službách
Francúzsky MSP je odborníkom na distribúciu pokročilých riešení pre priemysel, agropotravinárstvo, bezpečnosť, stavebníctvo a maloobchod. MSP má IT expertízu na zabezpečenie zmien v IT systémoch, optimalizáciu výkonu a interoperability. MSP hľadá výrobných partnerov najnovšej generácie priemyselných robotických alebo periférnych produktov, aby rozšírili svoje produktové portfólio v rámci obchodných zmlúv. Francúzska spoločnosť sa nebude zaoberať integrátormi.

BRES20240418009: Španielska spoločnosť vyrábajúca vysokokvalitné konzervované morské plody hľadá dodávateľov čerstvých líc merlúzy európskej (Merluccius merluccius)
Španielska spoločnosť sa zameriava na získavanie čerstvých vysokokvalitných rýb ich spracovaním na konzervované ryby. Tento produkt hľadajú v zahraničí na základe obchodnej dohody.

BRPT20240419015: Portugalský MSP hľadá nové produkty na úsporu energie a vody v rámci obchodnej dohody o distribučných službách.
Portugalský MSP s viac ako 13-ročnými skúsenosťami v oblasti technickej analýzy a implementácie riešení energetickej účinnosti hľadá nové inovatívne produkty, ktoré by pridal do svojho portfólia. Spoločnosť hľadá súkromné spoločnosti, aby uzavreli obchodnú zmluvu o distribučných službách.

BRRO20240423013: Rumunská spoločnosť, ktorá vyrába nábytok, hľadá dodávateľov materiálov a doplnkov pre kuchynský a šatníkový nábytok na spoluprácu na základe dodávateľskej zmluvy
Rumunská spoločnosť, ktorá vyrába nábytok na mieru do kuchýň a šatní, je ochotná spolupracovať s dodávateľmi: laserom ošetreného dreva a dyhových panelov, spekaného kameňa na dosky a obklady, doplnky a vybavenia kuchýň, doplnkov do šatní, vstavaných led svietidiel a led pásy, zapustené stropné svietidlá a iné rôzne elektrické vstavané. Rumunská spoločnosť je ochotná spolupracovať na základe dodávateľskej zmluvy.

BRDE20240424006: Nemecký internetový predajca hľadá výrobcov zeminy a hnojív pre rastliny konope na základe obchodných zmlúv
Nemecká zásielková spoločnosť, špecializujúca sa na záhradné a domáce produkty, by chcela ďalej rozširovať svoje portfólio rôznych záhradkárskych potrieb. Hľadajú preto výrobcov, ktorí sa špecializujú na rôzne druhy zeminy a hnojív pre rastliny (konope). Predpokladá sa spolupráca v rámci obchodných dohôd.

BRDE20240424007: Nemecký internetový predajca hľadá na základe obchodnej zmluvy výrobcu vápenného prášku z rias
Nemecká zásielková spoločnosť, špecializujúca sa na záhradné a domáce produkty, by chcela ďalej rozširovať svoje portfólio rôznych záhradkárskych potrieb. Hľadajú preto výrobcov, ktorí sa špecializujú na vápenný prášok z rias. Predpokladá sa spolupráca na základe obchodnej dohody.

BRDE20240425022: Nemecký internetový predajca hľadá výrobcov plastov na výrobu skleníkových klipov na základe obchodnej dohody
Nemecká zásielková spoločnosť, ktorá sa špecializuje na personalizované darčekové predmety, produkty pre domácnosť a záhradu, by rada ďalej rozširovala svoje portfólio rôznych záhradných produktov. Preto hľadajú výrobcov alebo veľkoobchodníkov, ktorí sú schopní vyrobiť plastové držiaky rastlín do skleníkov. Spolupráca zahŕňa uzavretie obchodnej zmluvy.

BRSG20240426002: Distribúcia produktov v Európe
Sme vlastníkom medzinárodnej značky pre bábätká – NatureBond (www.naturebondglobal.com).
Materská spoločnosť: Millennium Enterprise Pte Ltd (www.millenterprise.com)
Radi by sme expandovali do Európy – distribúcie a e-commerce.

BRSG20240430002: Britská spoločnosť vyrábajúca „GyroGlove“ nositeľné zariadenie na potlačenie chvenia rúk spôsobeného Parkinsonovou chorobou a esenciálnym trasom.
Britská spoločnosť vyrábajúca „GyroGlove“ nositeľné zariadenie na potlačenie chvenia rúk hľadá distribučné kanály v EÚ atď.

BRFR20240430014: Francúzsky MSP špecializujúci sa na služby zapuzdrenia pre presné poľnohospodárstvo, sekvestráciu uhlíka, podporu biodiverzity a odstraňovanie znečistenia hľadá organizácie, ktoré majú záujem o zapuzdrenie aktívnych princípov pre terénne projekty alebo komercializáciu.
MSP hľadá partnerov, ktorí v úzkej spolupráci s pôdohospodárskymi subjektmi vyvíjajú riešenia pre presné poľnohospodárstvo, odstraňovanie znečistenia a/alebo renaturáciu. Cieľom partnerstva bude vývoj pôdnych úprav, ktoré budú prispôsobené špecifickým aplikáciám a dajú sa ľahko zväčšiť. Partner podporí MSP biologicky a komerčne relevantnými pilotnými štúdiami a v ideálnom prípade podporí aj komercializáciu prostredníctvom špecifických maloobchodných kanálov alebo distribútorov.

BRES20240426007: Španielsky integrátor všetkých druhov mechatronických montážnych úloh hľadá možnosti subdodávok
Špeciálne centrum zamestnanosti s viac ako 1000 zamestnancami s poslaním poskytovať zamestnanie ľuďom s rôznymi schopnosťami a viac ako 40-ročnými skúsenosťami v oblasti mechatronickej montáže. Plnenie nášho sociálneho mandátu prostredníctvom zachytenia priemyselných subdodávateľských projektov od popredných spoločností v ich oblasti činnosti.

BRIE20240430015: Írsky MSP, ktorý sa špecializuje na personalizované darčekové produkty, ktoré sa snažia identifikovať dodávateľa drevených škatúľ so sídlom v EÚ
Írsky MSP, ktorý sa špecializuje na personalizované darčekové produkty v rámci svadobného trhu, nového trhu s darčekmi pre bábätká a trhu s darčekmi pre deti, ktorý sa snaží identifikovať dodávateľa drevených škatúľ so sídlom v EÚ. Spoločnosť používa zmes rôznych technológií, ako je UV tlač, sublimácia, tepelné lisovanie a ručné maľovanie, aby vytvorila svoj jedinečný sortiment darčekov.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás prosím kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  3.5.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 541 krát | Zdieľajte na facebooku