Technologické požiadavky máj II/2024

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za druhú polovicu mesiaca máj 2024.

TRLV20240516003: Lotyšská spoločnosť hľadá univerzitu ako partnera pre spoločný vývoj projektu ekologickej dopravnej platformy Woodpecker
Woodpecker Vehicle Project (https://woodpeck.org), priekopnícka iniciatíva zameraná na vývoj inovatívnych, trvalo udržateľných dopravných riešení. Projekt je v popredí navrhovania a výroby vozidiel, ktoré nielenže spĺňajú najvyššie štandardy šetrnosti k životnému prostrediu, ale tiež nanovo definujú užívateľskú dostupnosť a mestskú mobilitu.

TRFR20240516019: Francúzska spoločnosť vyvíjajúca detektory pre prírodný vodík a stimulovaný vodík hľadá výrobcov schopných poskytnúť vysoko presné a selektívne vodíkové senzory, ktoré by integrovali do svojho prototypu
Francúzsky deeptech startup, ktorý sa venuje odbúravaniu rizika prirodzeného prieskumu vodíka prostredníctvom vývoja pokročilej detekčnej technológie, hľadá partnerstvá s výrobcami schopnými poskytnúť vysoko presné a selektívne vodíkové senzory, ktoré by sa integrovali do nášho prototypu. Prostredníctvom spolupráce sa spoločnosť zameriava na vývoj nových nástrojov na prieskum vodíka, ktoré prispejú k rýchlejšej komercializácii tohto cenného zdroja.

TRBE20240516023: Hľadajú sa produkty alebo technológie pre zdravý spánok
Belgická nadnárodná spoločnosť pôsobiaca v oblasti spotrebného tovaru hľadá produkty a technológie, ktoré používateľom umožňujú využívať zdravý, pokojný a kvalitný spánok, aby prispeli k lepšej kvalite života v profesionálnom aj súkromnom rozmere. Spoločnosť hľadá riešenia, ktoré sú na trhu, pripravené na trh alebo vyžadujú obmedzený vývoj. Licenčná zmluva alebo obchodná dohoda s technickou pomocou sa požaduje s priemyselnými hráčmi alebo akademickou obcou.

TRDE20240524017: Nemecký Startup hľadá Lab Space na rozšírenie antibiotík na báze bakteriofágov.
Rastúci nemecký startup, ktorý sa špecializuje na dátové služby, biologické a laboratórne služby pre antibiotiká novej generácie, naliehavo potrebuje ďalší laboratórny priestor na rozšírenie operácií a pokrok vo výskume. Táto expanzia je rozhodujúca pre zlepšenie ich inovatívnych riešení a uspokojenie rastúceho dopytu.

TRBE20240527008: Hľadajú sa produkty alebo technológie na ochranu dýchacích ciest
Belgická nadnárodná spoločnosť pôsobiaca v oblasti spotrebného tovaru hľadá produkty alebo technológie, ktoré používateľom umožňujú zlepšiť ich dýchaciu kapacitu, pokiaľ ide o obmedzenia v dôsledku času potrebného na zaspávanie (vrátane zmiernenia príležitostnej nespavosti) alebo v dôsledku nočných príznakov prechladnutia a chrípky. Spoločnosť hľadá riešenia, ktoré sú na trhu, pripravené na trh alebo vyžadujú obmedzený vývoj. S priemyslom sa požaduje licenčná zmluva alebo obchodná dohoda s technickou pomocou

TRBE20240527009: Nové čistiace prostriedky hľadané pre starostlivosť o ústnu dutinu
Belgická nadnárodná spoločnosť pôsobiaca v oblasti spotrebného tovaru hľadá riešenia prinášajúce prelomové výhody čistenia s každodenným bezpečnostným profilom. Chcú preskúmať alternatívy používania zubnej nite pri starostlivosti o ústnu dutinu a bezpečné a efektívne odstraňovanie jedla a zvyškov medzi zubami. Spoločnosť hľadá obchodnú zmluvu s technickou asistenciou alebo licenčnú zmluvu.

TRBE20240527014: Hľadajú sa produkty, technológie alebo prísady, ktoré zvrátia ustupujúce ďasná a/alebo liečia a obnovujú tkanivo ďasien
Belgická nadnárodná spoločnosť pôsobiaca v oblasti spotrebného tovaru hľadá produkty, technológie alebo prísady, ktoré zvrátia ustupujúce ďasná a/alebo liečia a obnovujú tkanivo ďasien. Hľadajú sa priemyselní partneri pre obchodnú dohodu s technickou asistenciou alebo pre licenčnú zmluvu.

TRBE20240527015: Hľadá sa produkt, ktorý opravuje a chráni sklovinu a dentín
Belgická nadnárodná spoločnosť pôsobiaca v oblasti spotrebného tovaru hľadá produkt, ktorý poskytuje výraznú a dlhotrvajúcu opravu poškodenej zubnej skloviny a dentínu. Priemyselní partneri schopní navrhnúť takýto produkt sa hľadajú na obchodnú dohodu s technickou asistenciou alebo licenčnú zmluvu.

TRBE20240528008: Hľadá sa nebeliace bielidlo na zuby
Belgická nadnárodná spoločnosť pôsobiaca v oblasti spotrebného tovaru hľadá nebeliace beliace zlúčeniny alebo zariadenia, ktoré prinášajú prelomové beliace výhody s každodenným bezpečnostným profilom pre zubnú starostlivosť. Priemyselní partneri schopní navrhnúť takéto riešenia sú vyhľadávaní na komerčnú dohodu s technickou asistenciu alebo licenčnú zmluvu.

TRBE20240529010: Hľadá sa zvýšená dodávka aktívnych látok a príchutí ústnej starostlivosti
Belgická nadnárodná spoločnosť pôsobiaca v oblasti spotrebného tovaru si želá zlepšiť výkonnosť a spotrebiteľskú skúsenosť s výrobkami ústnej hygieny s použitím pomocných látok na zlepšenie ukladania, uchovania a ochrany aktívnych látok, príchutí na dlhšie obdobie. Hľadajú sa priemyselní partneri pre obchodnú dohodu s technickou asistenciou alebo pre licenčnú zmluvu.

TRBE20240529012: Produkty, technológie alebo prísady, ktoré zmierňujú alebo zabraňujú akémukoľvek druhu orálnej bolesti alebo nepohodlia alebo poskytujú ústne hojenie
Belgická nadnárodná spoločnosť pôsobiaca v oblasti spotrebného tovaru hľadá produkty, technológie alebo prísady, ktoré zmierňujú alebo zabraňujú akémukoľvek druhu bolesti alebo nepohodlia v ústach alebo poskytujú ústne hojenie. Hľadajú sa priemyselní partneri pre obchodnú dohodu s technickou asistenciou alebo pre licenčnú zmluvu.

TRFR20240410007: Francúzska pobočka svetového lídra v dodávkach inovatívnych a udržateľných výživových riešení pre akvakultúrny priemysel hľadá riešenia na spracovanie týchto konečných produktov bohatých na bielkoviny a tuky.
Francúzska pobočka svetového lídra v dodávkach inovatívnych a udržateľných výživových riešení pre akvakultúrny priemysel hľadá riešenia na spracovanie týchto konečných produktov bohatých na bielkoviny a tuky. Skupina má výrobné závody v 18 krajinách na piatich kontinentoch a vyrába a dodáva vysokokvalitné krmivá od vyliahnutia až po zber pre viac ako 60 druhov.

V prípade otázok alebo záujmu o konkrétny profil nás kontaktujte na mailto:lucia.krisova@rpicpo.sk
 
  11.6.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 393 krát | Zdieľajte na facebooku