Technologické požiadavky jún I/2024

Hľadáte nové technológie, procesy alebo know-how? Aktualizovali sme zoznam technologických požiadaviek za prvú polovicu mesiaca jún 2024.

TRTR20240524008: Turecká spoločnosť, ktorá sa špecializuje na produkciu a obchod s čerstvým ovocím a zeleninou, hľadá partnerov pre pokročilé skleníkové modely a technológie na udržateľné zlepšenie pôdy
Kocalar Gida, turecká spoločnosť s viac ako tromi desaťročiami skúseností v oblasti výroby a obchodu s čerstvým ovocím a zeleninou, hľadá partnerstvá s európskymi spoločnosťami. Spoločnosť sa zaujíma o pokročilé modely skleníkov a prírodné metodiky na zlepšenie udržateľnosti pôdy. Jeho cieľom je zlepšiť zdravie a kvalitu svojej produkcie pri dodržiavaní udržateľných a ekologických postupov. Potenciálni partneri s inovatívnymi poľnohospodárskymi technológiami sa vyzývajú k spolupráci.

TRES20240603017: Výzva pre inovátorov ovplyvňujúcich bazénový a wellness priemysel
Španielska nadnárodná spoločnosť v odvetví bazénov a wellness spustila prvý a jedinečný rizikový fond špecializovaný na bazény a wellness na celom svete. Hľadajú startupy, ktoré ponúkajú vznikajúce riešenia, ktoré môžu zlepšiť sektor bazénov a wellness.

TRGB20240607011: Britská spoločnosť zaoberajúca sa technológiou vodíkového elektrolyzéra hľadá partnera na vývoj anódového katalyzátora s nízkym obsahom irídia na komerčnú výrobu vodíka
Spoločnosť zaoberajúca sa technológiou vodíkových elektrolyzérov v Spojenom kráľovstve hľadá špecializovaných technologických partnerov, aby spoločne vyvinuli anódový katalyzátor novej generácie (minimalizujúci použitie irídia) na komerčnú výrobu vodíka s polymérnou elektrolytickou membránou (PEM) vo veľkom meradle. Hľadajú partnerstvá prostredníctvom obchodnej dohody s technickou pomocou.

TRLV20240607018: Lotyšská spoločnosť hľadá univerzitu ako partnera pre spoločný vývoj projektu ekologickej dopravnej platformy Woodpecker
Woodpecker Vehicle Project (https://woodpeck.org) , priekopnícka iniciatíva zameraná na vývoj inovatívnych, udržateľných dopravných riešení. Projekt je v popredí navrhovania a výroby vozidiel, ktoré nielenže spĺňajú najvyššie štandardy šetrnosti k životnému prostrediu, ale tiež nanovo definujú užívateľskú dostupnosť a mestskú mobilitu.

TRGB20240610010: Všeobecná rotačná 3D skenovacia platforma využívajúca patentovaný mechanický dizajn pre nepretržité a viacnásobné 360-stupňové skenovanie subjektu hľadá komerčnú dohodu s technickou pomocou.
UK SME sa zameralo na IT a hi-tech inovačné projekty. Spoločnosť má zručnosti v oblasti strojárstva a elektrotechniky spolu so silnými zručnosťami v oblasti vývoja softvéru. Spoločnosť sa snaží o komerčnú dohodu s cieľom využiť kombinovanú odbornosť a zdroje na ďalší vývoj, vylepšenie a efektívnu výrobu svojej platformy 3D rotačného skenovania, v konečnom dôsledku s cieľom urýchliť inováciu produktov na trhy.

TRFR20240611023: Nanášanie a výroba tenkých kovových vzorov na 3D mikroobjektoch s nízkou drsnosťou: hľadá sa dodávateľ
Odnož francúzskej a americkej univerzity, ktorá vyvíja revolučné autonómne, bezdrôtové a bezbatériové mikrosystémy pre udržateľnejšiu budúcnosť. Vyvíja fygitálny materiál, viacúčelovú technológiu založenú na spolupráci autonómnych mikrorobotov na generovanie interaktívnych „fygitálnych“ foriem. Spoločnosť hľadá priemyselne využiteľnú technológiu na výrobu 3D kvázi guľových škrupín s nízkou drsnosťou pre mikroroboty a ich potiahnutie tenkými elektródovými vzormi.

TRAT20240612009: Rakúska spoločnosť hľadá partnera na spoločný vývoj inteligentných kancelárskych zariadení s podporou AI na automatizáciu pracovného toku na fyzických stretnutiach
Rakúska spoločnosť špecializujúca sa na vývoj a prevádzku lokálnych riešení AI. Teraz sa zameriavajú na zvýšenie produktivity kancelárie prostredníctvom automatizovaných pracovných postupov a získavania informácií v reálnom čase počas stretnutí vývojom kancelárskych zariadení s vylepšenou AI. Hľadajú partnerov skúsených vo výrobe inteligentných kancelárskych zariadení, ako sú mikrofóny alebo reproduktory, aby spoločnosť vyvíjali a integrovali schopnosti AI do svojich produktov na základe dohody o technologickej spolupráci.

TRES20240612015: Španielska poľnohospodárska spoločnosť hľadá nové techniky pre poľnohospodárske, ekologické produkty vlastnej výroby prostredníctvom technologickej spolupráce alebo finančnej dohody
Táto španielska poľnohospodárska spoločnosť sídli vo Valencii (Španielsko). Má viac ako 10 ročné skúsenosti v sektore poľnohospodárstva. Pestujú čerstvé a sezónne ovocie a zeleninu na základe moderného, pokročilého a udržateľného poľnohospodárstva. Jednou z výhod, ktoré projekt ponúka, je posilnenie vzťahu farmár-spotrebiteľ, takže akvizícia produktov sa uskutočňuje priamo. Hľadajú nové techniky pestovania plodín, ktoré by mohli rozšíriť prostredníctvom technickej spolupráce alebo finančnej dohody.
 
  24.6.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 84 krát | Zdieľajte na facebooku