Obchodné požiadavky jún I/2024

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za prvú polovicu mesiaca jún 2024.

BRGB20240603007: Hľadá sa európske športové oblečenie z polyesteru/elastanu na základe zmluvy s dodávateľom
Spoločnosť britského technického športového oblečenia hľadá polyesterové/elastanové šortky, tričká, legíny a pančuchové nohavice pre mužov a ženy pre ich sortiment technického športového oblečenia. Obchod by sa vykonával na základe dodávateľskej zmluvy.

BRDE20240603012: Nemecký výrobca udržateľných batériových úložných systémov hľadá dodávateľov komponentov
Nemecká spoločnosť vyrába udržateľné a vysokovýkonné batériové úložné systémy založené na už použitých batériách pre priemysel a obchod. Hľadajú výrobcov tretích strán pre prípojnice a izolácie, striedavé rozvodnice, vopred vyvinuté komponenty a káblové zostavy.

BRSE20240604001: Požiadavka výrobného partnera: pre švédsku spoločnosť zaoberajúcu sa dizajnom nábytku sa vyžaduje vysokokvalitný výrobca LED zrkadiel
Inovatívne architektonické a nábytkové dizajnérske štúdio vo Švédsku hľadá výrobného partnera na výrobu LED zrkadiel. Hľadané partnerstvo sa týka vývoja prototypov a sériovej výroby.

BRCZ20240605011: Český dodávateľ nástrojov a zariadení pre priemysel a obchod sa snaží pôsobiť ako výhradný distribútor nových produktov. 
Český dodávateľ náradia a zariadení pre priemysel, obchod a remeslá sa ponúka pôsobiť ako distribútor produktov, ktoré sú na českom trhu novinkou. Predpokladaná spolupráca je na základe obchodnej dohody.

BRNL20240606007: Holandská spoločnosť pôsobiaca v (neuro)rehabilitácii vyvinula tréningový produkt Mixed Reality a hľadá agentov, predajcov a/alebo partnerov v Európe na rozšírenie svojho podnikania
Holandská spoločnosť používa okuliare Mixed Reality (MR), ktoré premietajú hologramy okolo jednotlivcov a zároveň im umožňujú vidieť skutočný svet. Túto technológiu využíva HoloMoves na poskytovanie cielenej terapie pre špecifické skupiny pacientov. Prostredníctvom interaktívnych terapeutických sedení, 3D informačných modulov a scenárového školenia pre zdravotníckych pracovníkov spoločnosť zintenzívňuje terapeutické skúsenosti. Spoločnosť má ambíciu uviesť svoje produkty na trh aj v iných krajinách Európy.

BRPL20240607001: Poľská platforma spájajúca zákazníkov a dodávateľov hľadá výrobcov alebo distribútorov zdravotníckej techniky
Poľská on-line platforma bola vyvinutá s cieľom spojiť nákupcov a predajcov lekárskeho vybavenia. Platforma uľahčuje predaj zariadení do nemocníc, laboratórií atď. Poľská spoločnosť nadviaže dlhodobú spoluprácu s výrobcami alebo distribútormi zdravotníckeho vybavenia, ktorí majú záujem propagovať a predávať svoje produkty v Poľsku prostredníctvom platformy. Preferovaným typom spolupráce je dohoda o poskytovaní služieb.

BRDK20240607002: Veľkoobchodná a dizajnérska spoločnosť v oblasti detských a bezpečnostných produktov hľadá výrobcu a investora pre patentovanú inováciu pracky
Dánska veľkoobchodná a dizajnérska spoločnosť špecializujúca sa na detské a bezpečnostné produkty vyvinula a patentovala jedinečnú 2-klikovú bezpečnostnú 3-cestnú pracku, primárne zameranú na dánsky trh s detskými postrojmi. Spoločnosť hľadá výrobného partnera.

BRES20240607004: Španielska spoločnosť hľadá výrobcov bielych hygienických polotovarov, konkrétne pre papierové výrobky.
Španielska obchodná spoločnosť špecializujúca sa na komodity a chemikálie neustále hľadá nové produkty, ktoré by uspokojili potreby svojich klientov. Spoločnosť teraz hľadá výrobcov White Hygienic Polotovarov, konkrétne pre papierové výrobky.

BRSE20240607010: Švédska spoločnosť hľadá dodávateľa pre svoje vlastné modulárne solárne prístrešky pre autá
Švédska spoločnosť so samostatne vyvinutými modulárnymi solárnymi prístreškami pre autá, ktoré integrujú vysokoúčinné solárne panely, nabíjačky EV a systémy na ukladanie batérií, hľadá dodávateľa s adekvátnymi odbornými znalosťami a kapacitou na výrobu produktov spoločnosti. Prístrešky pre autá sú vyrobené z vysoko kvalitnej, odolnej ocele a sú vybavené pokročilými solárnymi panelmi. Prístrešky pre autá sú určené na použitie na parkoviskách, vrátane rezidenčných príjazdových ciest, komerčných parkovísk a veľkoplošných parkovísk.

BRHU20240610016: Maďarská spoločnosť hľadá dodávateľa potravinárskych prísad
Maďarská veľkoobchodná a maloobchodná spoločnosť hľadá dodávateľov oleja na varenie, cukru, suchých cestovín, ryže, múky a mlieka vo veľkom meradle na ďalší predaj pre gastronomický priemysel.

BRDE20240612006: Nemecký prevádzkovateľ lomov hľadá e-sklápač na základe obchodnej zmluvy
nemeckú baňa na čadič a diabas sa snaží nahradiť svoj vysokovýkonný vyklápač s dieselovým pohonom e-vyklápačom. Hľadajú preto spoločnosť ponúkajúcu e-sklápače na základe obchodnej dohody.

BRAT20240612010: Afro-shop so sídlom v Rakúsku hľadá dodávateľa afrických potravín a kozmetiky na základe dodávateľskej dohody
Afro-shop so sídlom v Rakúsku od roku 2005 hľadá dodávateľov, ktorí môžu dodávať africké potraviny a kozmetické výrobky do Rakúska. S takmer 20 rokmi na trhu sa obchod stará o potreby afrických prisťahovalcov a ľudí zaujímajúci sa o africkú kultúru.

BRES20240612012: Španielsky výrobca asfaltových zmesí požaduje pevný bitumen a bubnové taviče bituménu na základe dodávateľskej zmluvy
Španielska spoločnosť špecializujúca sa na asfalt a výstavbu ciest s viac ako 70 ročnými skúsenosťami v tomto sektore hľadá vo svojom výrobnom procese pevné bitúmenové a bitúmenové bubnové taviče na výrobu rôznych typov asfaltových zmesí. Firma ma záujem hlavne o produkty, ktoré už možno nájsť na trhu. Španielska spoločnosť hľadá kooperačných partnerov formou dodávateľskej zmluvy.

BRSE20240613015: Švédsky online predajca luxusného tovaru hľadá dodávateľov tašiek, šperkov, slnečných okuliarov, opaskov atď.
Švédsky online predajca, ktorý sa zameriava na luxusné tovary hľadá dodávateľov tašiek, kabeliek, slnečných okuliarov, šperkov, opaskov, sponiek do vlasov a podobných produktov z tejto produktovej rady. Spoločnosť predáva svoje produkty momentálne vo Švédsku, ale cieľom je rozšíriť súčasný trh na celý európsky trh. Cieľom spoločnosti je zostaviť portfólio produktov uprednostňujúcich vysokokvalitné a udržateľné položky pre uvedomelých spotrebiteľov.

BRIE20240614007: Írska športová a technologická spoločnosť hľadá výrobného partnera na vývoj ich “hardtech” produktu. Spoločnosť chce doplniť svoj existujúci multišportový odrázač loptičiek a ďalšie produkty pre zručnosti.
Írska športová a technologická spoločnosť hľadá výrobného partnera na vývoj ich “hardech” produktu. Spoločnosť chce doplniť svoj existujúci multišportový odrážač loptičiek a ďalšie produkty pre zručnosti. , Írska spoločnosť, ktorá pôsobí od roku 2018 predala 4000 kusov ich existujúceho odrážača loptičiek v Írsku a vyváža ich do USA. Majú v mysle vylepšiť produkt, aby priniesol ďalšiu hodnotu prostredníctvom integrácie inovatívnych športových technológií.
 
  24.6.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 71 krát | Zdieľajte na facebooku