Obchodné požiadavky jún II/2024

Hľadáte nové možnosti ako rozšíriť Vaše podnikanie? Aktualizovali sme zoznam obchodných požiadaviek za druhú polovicu mesiaca jún 2024.

BRPL20240617012: Poľský výrobca prírodnej kozmetiky na báze minerálneho bahna hľadá skúsených partnerov na vývoj nových, inovatívnych receptúr.
Spoločnosť je výrobcom kvalitnej kozmetiky na báze minerálneho bahna. V súčasnosti majú 8 vlajkových produktov: micelárna tekutina, pena na umývanie tváre, gél na umývanie tváre, bahenné masky, vodné sérum, sérum na odfarbenie, Kúpeľná soľ mydlo do kúpeľa. Spoločnosť hľadá know-how pri vývoji nových receptúr a propagácii svojej značky.

BRMT20240618004: Maltský podnikateľ hľadá výrobcov pre inovatívny dizajn rámu dioptrických okuliarov. Spolupráca bude na základe obchodnej zmluvy.
Inovatívnym produktom je klipsový rám s ukážkovými šošovkami, ktorý sa dodáva v rôznych prevedeniach a tento podnikateľ má záujem skontaktovať sa s potenciálnymi výrobcami, ktorí dokážu vyrobiť tenké kovové rámy s ukážkovými šošovkami. Toto uvedenie do prevádzky bude navyše vyžadovať doplnkové vrecká vyrobené z recyklovateľného materiálu.

BRLT20240618012: Litovská materská škola hľadá vzdelávacie riešenia pre rozvoj dieťaťa.
Materská škola v Litve sa zaviazala vytvárať bezpečné a výchovné prostredie, ktoré podporuje rast a vývoj detí. V súčasnosti hľadajú inovatívne riešenia, ktoré by mohli integrovať do svojich každodenných činností.
BRIL20240618014: Izraelská stolárska výrobná spoločnosť hľadá spoluprácu so spoľahlivými továrňami, aby rozšírila svoje zásoby stolárskeho a mobilného nábytku
Táto izraelská stolárska výrobná spoločnosť prevádzkuje svoju továreň s rozlohou 3 000 m2, ktorá obsahuje celý výrobný proces a hodnotový reťazec. Pôsobí na súkromnom trhu a s väčšími dodávateľmi. Na rozšírenie týchto prevádzok by chcela spolupracovať so spoľahlivými závodmi na rozšírení svojho inventára stolárskeho a mobilného nábytku.

BRIE20240605018: Írsky MSP, ktorý sa špecializuje na ručne vyrábané, remeselné produkty, produkty starostlivosti o pleť a produkty životného štýlu, hľadá partnerstvo s výrobcom vlastných silikónových foriem na ručne vyrábané mydlové produkty.
Írsky SME so sídlom vo východnom Írsku vyrába remeselné mydlá inšpirované írskou kultúrou a divokou prírodou. Ich ručne vyrábané výrobky oslavujú podstatu Írska a ponúkajú jedinečné, ekologické darčeky. S rastúcou prítomnosťou v Írsku, USA a Kanade je ich cieľom ďalej expandovať do zahraničia. Hľadajú partnerstvo s medzinárodným výrobcom vlastných silikónových foriem pre ich mydlový produkt.

BRGB20240619004: MSP so sídlom v Spojenom kráľovstve hľadajú partnerov s odbornými znalosťami vo výrobe zdravotníckych zariadení na srdce prostredníctvom zmluvy o outsourcingu.
SME so sídlom v Spojenom kráľovstve vyvinuli produkt zameraný na riešenie kritického problému pri pooperačnej srdcovej tamponáde. Ich riešenie využíva špičkovú technológiu, ktorá umožňuje včasnú diagnostiku a intervenciu, znižuje mieru úmrtnosti a zlepšuje výsledky pacientov. SME hľadá výrobcov originálnych zariadení (OEM) s odbornými znalosťami vo výrobe zdravotníckych zariadení na srdce prostredníctvom zmluvy o outsourcingu.

BRIE20240619005: Írsky MSP, ktorý sa špecializuje na ručne vyrábané, remeselné produkty, produkty starostlivosti o pleť a produkty životného štýlu, ktoré sa snažia o partnerstvo s výrobcom mydlového základu „Melt and Pour, No Sweat/No Cry“ na použitie vo svojich mydlových produktoch.
Írsky SME so sídlom vo východnom Írsku vyrába remeselné mydlá inšpirované írskou kultúrou a divokou prírodou. Ich ručne vyrábané výrobky oslavujú podstatu Írska a ponúkajú jedinečné, ekologické darčeky. S rastúcou prítomnosťou v Írsku, USA a Kanade je ich cieľom ďalej expandovať do zahraničia.

BRIE20240619007: Írsky MSP špecializujúci sa na ručne vyrábané, remeselné produkty, produkty starostlivosti o pleť a produkty životného štýlu, ktorí sa snažia o partnerstvo s výrobcom alebo distribútorom trvalo udržateľných obalov, konkrétne tvaru „tuhej trubice“ pre ich mydlový produkt.
Írsky SME so sídlom vo východnom Írsku vyrába remeselné mydlá inšpirované írskou kultúrou a divokou prírodou. Ich ručne vyrábané výrobky oslavujú podstatu Írska a ponúkajú jedinečné, ekologické darčeky. S rastúcou prítomnosťou v Írsku, USA a Kanade je ich cieľom ďalej expandovať do zahraničia. Hľadajú partnerstvo s výrobcom alebo distribútorom trvalo udržateľných obalov, konkrétne tvaru „tuhej rúrky“ pre ich mydlový produkt.

BRIE20240618021: Írsky online predajca špecializujúci sa na hračky, hlavolamy a bábkové bábky sa snaží identifikovať európskeho výrobcu bábok a plyšových hračiek
Írsky online predajca špecializujúci sa na hračky, hlavolamy a bábky sa snaží identifikovať európskeho výrobcu bábok a plyšových hračiek s cieľom vyvinúť a distribuovať vlastný sortiment bábok. Írsky MSP založený v roku 2004 bol založený na vášni pre rozvoj detí prostredníctvom hry. Spoločnosť, ktorá je už lídrom na trhu s ručnými bábkami v Írsku, hľadá výrobcu bábok, aby rozšírila svoj sortiment a rozšírila svoju prítomnosť.

BRFI20240619006: Fínsky výrobca konštrukcií tela gitary hľadá vysokokvalitnú drevenú dyhu a netropický neck blank a materiál hmatníka z tvrdého dreva na výrobu gitarových dielov
Fínska spoločnosť vyrábajúca stavebnice gitarových tiel pre profesionálnych a amatérskych gitaristov hľadá na svoju výrobu na základe obchodnej zmluvy vysokokvalitnú drevenú dyhu a netropický blank krku a hmatník z tvrdého dreva

BRFR20240618023: Francúzska importno-exportná spoločnosť hľadá zahraničných dodávateľov v potravinárskom sektore
Francúzska spoločnosť v centre Paríža, ktorá sa špecializuje na import a export, hľadá spoľahlivých medzinárodných dodávateľov pre sušené mlieko, cukor, slnečnicový olej, múku, fazuľu a palmový olej. Ich cieľom je uzavrieť dlhodobé obchodné dohody s cieľom zabezpečiť stabilnú dodávku a uspokojiť dopyt zákazníkov. Dodávatelia, ktorí majú záujem, sa vyzývajú, aby kontaktovali spoločnosť pre prípadnú spoluprácu. Spolupráca je možná na základe obchodnej zmluvy.

BRES20240620003: Spoločnosť v sektore konzervovanej a spracovanej zeleniny hľadá dodávateľa konzervovaných papričiek piquillo.
Španielska spoločnosť s viac ako 50-ročnými skúsenosťami so zeleninovými konzervami hľadá dodávateľov, ktorí by im rýchlo poskytli konzervované piquillo papričky.

BRIT20240624017: Talianska spoločnosť Bridal hľadá dodávateľov nových certifikovaných udržateľných obrúskov/látok pre svoju výrobu Made in Italy.
Značku zrodil v roku 2013 taliansky podnikateľ a návrhár svadobných rób, ktorý má záujem o umenie, štúdium architektúry a bezpodmienečnú lásku ku kráse. V priebehu rokov si spoločnosť vytvorila vlastnú identitu, v ktorej sa miešajú rôzne hodnoty: taliansky esenciálny štýl, výskum kvality materiálov, výroba skutočne Made in Italy, remeselné spracovanie každého prvku svadobných šiat. Spoločnosť hľadá dodávateľov nových certifikovaných udržateľných látok pre svoju kolekciu.

BRFI20240514005: Fínska spoločnosť zaoberajúca sa potravinárskymi technológiami a obehovým hospodárstvom hľadá pivovary, liehovary a ďalšie spoločnosti na výrobu alkoholu/etanolu na dohodu o obchodnom partnerstve na výrobu alkoholu z fermentačného CO2
Vysoko inovatívna potravinárska technologická spoločnosť pracuje na dekarbonizácii alkoholového priemyslu tým, že pomáha alkoholovým a etanolovým spoločnostiam vyrábať alkoholické nápoje z fermentovaného CO2. S novou technológiou uzavretej uhlíkovej slučky možno uhlíkovú stopu nápojov znížiť o 50 % a výrazne znížiť spotrebu pôdy, vody a hnojív. Spoločnosť hľadá pivovary a liehovary a ďalšie alkoholové/etanolové spoločnosti na uzavretie zmluvy o obchodnom partnerstvá

BRRO20240626003: Rumunský výrobca prírodného surového medu a medových zmesí hľadá dodávateľov sklenených nádob na základe dodávateľských zmlúv
Rumunská rodinná firma sa špecializuje na výrobu surového medu a medových zmesí, ktoré kombinujú med a rôzne orechy a koreniny, ako sú vlašské orechy, mandle, caju, mäta, vanilka, zázvor, škorica atď. Produkty sú balené v sklenených nádobách rôznych veľkostí. Cieľom spoločnosti je zvýšiť svoju výrobnú kapacitu, a preto má záujem identifikovať nových dodávateľov sklenených obalov. Spolupráca bude založená na dodávateľských dohodách.

BRGR20240511003: Spoločnosť je wellness luxusná grécka kúpeľná značka špecializujúca sa na inovatívne kúpeľné a kozmetické produkty a hľadá ideálneho partnera na rozšírenie svojej prítomnosti.
Spoločnosť spája starogrécke wellness rituály s modernou vedou, aby vytvorila prémiové kúpeľné produkty a služby. Inšpirovaní minojskými palácmi a homérskymi eposmi ponúkame inovatívne, ekologicky certifikované receptúry vytvorené zo 100% prírodných rastlinných extraktov a high-tech ingrediencií. Holistické, senzorické produkty sú vyrobené v Grécku pre klinicky overené výsledky, odrážajúce univerzálnu túžbu po splnení snov.
 
  28.6.2024 | Autor: Enterprise Europe Network | Vyhľadávanie obch... | zobrazené: 113 krát | Zdieľajte na facebooku